Apple AirPods 2019 With Wireless Case

Apple AirPods 2019

Ze zijn nu al niet meer weg te denken uit het straatbeeld, de kenmerkende witte AirPods van Apple. Het is de ideale oplossing wanneer je worstelt met oortjes die altijd in de knoop zitten, de AirPods zijn namelijk volledig draadloos. Via bluetooth verbind je ze eenvoudig met je iPhone, iPad of Apple Watch.

De AirPods 2019 hebben veel slimme features. Een aantal kennen we al van de eerste generatie, maar hebben in deze nieuwe editie een upgrade gekregen. Zo was het voorheen mogelijk Siri activeren door twee keer te tikken op een van de oortjes, met de AirPods 2019 gaat dat nóg eenvoudiger door simpelweg ‘Hé Siri’ te roepen. Je hoeft je telefoon dus niet eens meer te pakken om van liedje te wisselen. De AirPods gaan automatisch aan wanneer je ze in je oren doet en de muziek pauzeert ook weer wanneer je ze eruit haalt. Daarnaast is de geluidskwaliteit van de AirPods nog steeds onovertroffen.

De AirPods 2019 zijn voorzien van een nieuwe chip, de zogenaamde Apple H1-chip. Deze chip zorgt er voornamelijk voor dat je oortjes minder stroom verbruiken en dus nóg langer meegaan. Zijn ze toch bijna leeg? Stop ze in de meegeleverde Charging Case en je kan weer uren vooruit. De meegeleverde Case beschikt over Qi-technologie, waardoor je deze draadloos kan opladen.

Belangrijkste eigenschappen

  • Inhoud pakket: AirPods, oplaadcase en Lightning-naar-USB-kabel
  • Gemakkelijk verbinden via bluetooth
  • Accuduur van 5 uur en Wireless Charging Case voor langere batterijduur
€ 172,95
In bestelling
9,6/10
Gebaseerd op 5 reviews
Plaats in winkelwagen

Dit accessoire is geschikt voor

Apple

Huawei

Xiaomi

OnePlus

LG

Motorola

CAT

Nokia

BlackBerry

RugGear

Land Rover

OPPO

Sony

Google

Samsung

Sonim

Reviews

Gemiddelde beoordeling

9,6/10
Gebaseerd op 5 reviews
M. Alamin
4 maanden geleden

Fast delivery, very well packed, 10 of 10 , I recommend, thank you mobile.nl

C. LöK
4 maanden geleden

In een woord uitstekend.

S
6 maanden geleden

prima, binnen 24 uur geleverd.

Wim M. Klant
6 maanden geleden

Best prijzig en er is er al een uit mijn oor gevallen maar het gebruik is buitengewoon. Goed geluid en mooi ge engeneerd.

Carola
10 maanden geleden

Heerlijk draadloos