4,7/5
Trustpilot 48.236 reviews

Ontvang € 100,- retour bij de Samsung Galaxy S9(+) en Note9

Acties

Kan jouw smartphone wel een upgrade gebruiken? Dit is het ideale moment om te switchen naar een nieuwe Samsung. Je ontvangt tijdelijk namelijk € 100,- van het aankoopbedrag retour als je voor de Galaxy S9, Galaxy S9 Plus of Note9 kiest.

Deze actie is verlopen. Bekijk de beste aanbiedingen met de Galaxy S9 of Note9.

Retourbedrag aanvragen

  • Bestel een nieuwe Samsung Galaxy S9, Galaxy S9+ of Note9 uiterlijk op 17 februari 2019 met een abonnement naar keuze of als los toestel bij Mobiel.nl.
  • Vul nadat je het toestel besteld hebt het online registratieformulier van Samsung in. Upload hierbij een kopie van je factuur en een foto van de streepjescode van de verpakking met EAN-code en het IMEI-nummer. Dit kan uiterlijk op 4 maart 2019.
  • Na controle van je aanvraag door Samsung, krijg je bij goedkeuring binnen 6 weken het retourbedrag op je rekening gestort.

Voorwaarden € 100,- retour

De actie loopt van 31 december 2018 t/m 17 februari 2019 (aankoopdatum). Het online registratieformulier kan uiterlijk op 4 maart 2019 worden ingevuld. Per huishouden kan maximaal drie keer worden deelgenomen. De actie kan niet worden gecombineerd met andere promoties op de Galaxy S9, S9+ en Note9. Samsung streeft ernaar het retourbedrag binnen 6 weken over te maken op je bankrekening. Bekijk voor alle details de actievoorwaarden van Samsung.

Snel en veilig overstappen met Smart Switch

Is je huidige smartphone niet van Samsung en zie je op tegen het overzetten van je gegevens? Met Smart Switch is het zo gepiept. Met Smart Switch kies je zelf wat je het handigst vindt: switchen via een USB-kabel, draadloos of via de computer.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 21-01-2019