4,7/5
Trustpilot 48.836 reviews

Slimme keuze-weken: geen aansluitkosten én €20,- retour op je sim only

Acties

De Slimme keuze-weken zijn begonnen bij Mobiel.nl. Jij profiteert daarom van de meest scherpe aanbiedingen en mooie acties. Zo betaal je bij het afsluiten van een sim only geen aansluitkosten én ontvang je €20,- retour.

Let op: de Slimme keuze-weken zijn inmiddels voorbij. Maar niet getreurd: we hebben op dit moment óók mooie aanbiedingen op sim only. Vergelijk snel de mogelijkheden!

Ontvang €20 korting op je sim only

Bij het aanschaffen van een sim only-abonnement naar keuze ontvang je nu tijdelijk bij Mobiel.nl €20,-. Dat noemen we nog eens een slimme keuze. Deze korting geldt op alle abonnementen behalve de maandelijks opzegbare sim only’s. Die zijn uitgesloten van deze actie. Maak snel gebruik van de actie; deze aanbieding loopt tot en met 29 augustus 2021.

Zo werkt het

  • Stel jouw ideale sim only samen van een provider naar keuze
  • Voeg in het bestelformulier tijdens het afrekenen de kortingscode ‘SKW20’ in.
  • Nadat het abonnement door de provider is goedgekeurd, stort Mobiel.nl binnen drie weken het bedrag van €20,- op je rekening.

Geen aansluitkosten

Naast een korting van €20 betaal je nu tijdelijk bij Mobiel.nl geen aansluitkosten bij aankoop van een sim only-abonnement. Zo wordt een sim only een nóg slimmere keuze. Ook deze actie loopt tot en met 29 augustus 2021. Stel hier jouw ideale sim only samen en profiteer van heel veel korting.

Scherpe deals met telefoons

Tijdens de Slimme keuze-weken hebben we ook tal van superscherpe deals voor telefoons met abonnementen. Zo is de iPhone 12 scherp geprijsd in combinatie met T-Mobile, krijg je bij aanschaf van de Samsung Galaxy S21 in combinatie met Tele2 veel korting en biedt Vodafone voor een mooie prijs de iPhone 12 Pro aan. Interesse in de gloednieuwe Samsung Galaxy Z Flip3? In combinatie met een KPN abonnement schaf je deze opvouwbare telefoon voor een hele scherpe prijs aan.

Bekijk snel al onze scherpe deals.

Geschreven door: Jonas
Geplaatst op: 12-08-2021