4,7/5
Trustpilot 49.583 reviews

Deze voordelen krijg je als je Mobiel + Thuis combineert

Slimme tips

Het combineren van je mobiele abonnement met een pakket voor internet, tv en vaste telefonie brengt vaak leuke voordelen met zich mee. Bijna iedere provider heeft tegenwoordig wel aantrekkelijk extra’s waar jij van geniet als je Mobiel en Thuis combineert. Zo krijg je bij de ene provider korting op je maandelijkse factuur, terwijl de ander een gratis zenderpakket of onderling bellen aanbiedt. Wij zetten de voordelen per provider voor je op een rij.

KPN Hussel/KPN Compleet

Het combineren van alles-in-1 met je mobiele abonnement(en) bij KPN wordt KPN Hussel (voorheen KPN Compleet) genoemd. Met Hussel heb je recht op meerdere voordelen tegelijk. Stel jouw Hussel samen en krijg maandelijks korting op Mobiel,bel onderling gratis, deel MB's met al je huisgenoten en kies zelf je entertainmentvoordeel t.w.v € 5,- per maand.

T-Mobile Klantvoordeel

Combineer je T-Mobile Mobiel met T-Mobile Thuis op hetzelfde adres? Ook dan krijg je elke maand leuke extra's. De prijs van tweejarig Unlimited abonnement (mobiel) wordt namelijk verlaagd naar € 25,- per maand. Heb je een Unlimited Plus-abonnement, dan wordt deze verlaagd naar € 27,50 per maand. Met een ander mobiel abonnement in combinatie met Thuis krijg je € 5,- korting per maand op je mobiele abonnement.

VodafoneZiggo Non-stop gratis extra’s

Heb je zowel een mobiel abonnement van Vodafone als een Ziggo-pakket met digitale tv en internet, dan profiteer je net als bij KPN, Telfort en T-Mobile van aantrekkelijke gratis extra’s. Met Non-stop gratis extra’s wordt je mobiele databundel kosteloos verdubbeld en je krijgt een gratis extra tv-pakket met de keuze uit Movies & Series, Ziggo Sport Totaal en Ziggo Kids. Daarnaast krijg je het gratis beveiligingspakket Safe Online XL om maximaal 20 apparaten te beveiligen. Je bespaart ook nog eens € 2,50 tot € 5,- per maand op je mobiele factuur, afhankelijk van je mobiele abonnementskeuze.

Hollandsnieuwe Combivoordeel

Combineer je hollandsnieuwe Mobiel met Ziggo met Vast Internet met Digitale TV? Ook dan heb je recht op een gratis extra Ziggo tv-pakket én 1000 MB/min/SMS extra. Dit noemt hollandsnieuwe Combivoordeel. Het mobiele abonnement moet een maandelijks bundelbedrag van € 7,- of hoger hebben. Met het Extra Ziggo tv-pakket kan je kiezen uit Movies & Series L, Ziggo Sport Totaal of Kids. Wil je tussendoor wisselen van pakket? Dat kan iedere maand. Met Combivoordeel krijg je iedere maand 1000 MB/min/SMS cadeau bij je mobiele abonnement cadeau. Om het voordeel te ontvangen is het belangrijk dat beide abonnementen op hetzelfde adres geregistreerd staan.

Simyo Compleet

Als sim only-klant van Simyo krijg je een verdubbeling van de internet- en belbundels als je op hetzelfde adres internet van KPN hebt. Het maakt hierbij niet uit welke bundels je gebruikt, maar het is wel belangrijk dat het factuuradres gelijk is aan die van het KPN Thuis-abonnement. Dit hoeft niet op jouw naam te staan. Simyo maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN en daarom profiteer je sinds oktober 2017 als Simyo-klant van dit combinatievoordeel.


Vergelijk jouw mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden voor internet, tv en bellen op jouw adres? Doe dan snel de postcodecheck en vergelijk alle pakketten voor thuis. Selecteer hierbij je mobiele provider(s) en zie meteen voor welke aantrekkelijke extra’s je in aanmerking komt.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 8/10/2020

Ook interessant


Dit artikel interessant of leuk?

Deel met je vrienden


Meer nieuws van Mobiel.nl

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Terug naar overzicht