4,6/5 op Trustpilot 4,6/5
Trustpilot 51.671 reviews

Ontvang tot € 125,- retour bij je nieuwe Huawei

Acties

Kan jouw smartphone wel een upgrade gebruiken? Start 2019 goed met een nieuwe Huawei! Je krijgt tijdelijk een deel van het aankoopbedrag terug als je voor een nieuwe Huawei kiest. Een slimme keuze dus! Kies je de Huawei Mate 20 Pro? Dan krijg je zelfs € 125,- retour. Je toestel combineren met een abonnement naar keuze kan natuurlijk ook. Deze actie loopt tot en met 28 februari 2019.

Let op: deze actie is verlopen.

Retourbedrag per toestel

Retourbedrag aanvragen

  • Bestel een Huawei naar keuze (los of met een abonnement) bij Mobiel.nl.
  • Registreer je aankoop uiterlijk op 15 maart 2019 via het registratieformulier van Huawei om de cashback te ontvangen. Upload hierbij een aankoopbewijs, het IMEI-nummer van je smartphone.
  • Na goedkeuring van de registratie ontvang je het retourbedrag binnen 30 dagen op je rekening.

De actievoorwaarden

Om deel te nemen aan de actie moet je een vaste woon- of verblijfplaats in Nederland hebben en 18 jaar of ouder zijn. Per huishouden kunnen maximaal twee toestellen besteld worden. De actie loopt t/m 28 februari. Registratie voor het retourbedrag kan tot en met 15 maart 2019. Binnen 30 dagen na goedkeuring van je registratie ontvang je het bedrag op je rekening. Per toestel kan een keer deelgenomen worden aan deze actie. Check de actievoorwaarden van Huawei voor meer details.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 2/1/2019

Ook interessant


Dit artikel interessant of leuk?

Deel met je vrienden


Meer nieuws van Mobiel.nl

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Terug naar overzicht