4,6/5 op Trustpilot 4,6/5
Trustpilot 50.880 reviews

Activity tracker: behaal jij je goede voornemens?

Inspiratie

Heb jij afvallen, gezonder leven of sporten tussen je goede voornemens staan? En wil je het dit jaar wel volhouden? Houd dan je bewegingen bij met een activity tracker. Niet alleen hartstikke motiverend, maar ook nog eens superinteressant.

Wat is een activity tracker?

Wil jij je bewuster worden van je levensstijl en jezelf extra motiveren om meer te bewegen? Dan is het leuk om bij te houden hoeveel je beweegt. Een activity tracker is vaak een smal horloge die je activiteit meet. Zo kun je zien hoeveel stappen je op een dag zet, je hartslag in de gaten houden en je slaappatroon monitoren. Dus is meer bewegen één van je goede voornemens dit jaar? Dan is het aanschaffen van een activity tracker een slimme keuze. Wij helpen je graag je bij het maken van een beslissing.

Xiaomi Mi Band 5

Zoek jij een alleskunner tegen een voordelige prijs? Dan heb je in de Xiaomi Mi Band 5 misschien wel de perfecte match gevonden. De Activity Tracker heeft een scherm van 1.1", die je helemaal naar wens kunt samenstellen. Denk aan je stappen, het weer of juist je verbrande calorieën.

Naast het tracken van je stappen, je hartslag en je calorieverbruik heeft de Xiaomi Mi Band 5 ook PAI aan de mogelijkheden toegevoegd. Deze score wordt berekend op basis van jouw beweging en laat aan de hand van een cijfer zien hoe gezond je bent. Hoe hoger het cijfer, des te beter je fysieke gezondheid is. Aan jou de taak om dit cijfer flink te verhogen.

SoundLogic Smart Fitness Watch Black

Wil jij veel kwaliteit voor een relatief lage prijs? Dan is de SoundLogic Smart Fitness Watch Black het horloge voor jou. Met deze activity tracker kun je niet alleen gemakkelijk je gezondheid in de gaten houden, maar blijf je ook op de hoogte van al je binnenkomende berichten en/of oproepen.

Anders dan de prijs misschien doet vermoeden is de SoundLogic Smart Fitness Watch Black een activity tracker met ontzettend veel mogelijkheden. Zo meet deze tracker je hartslag, bloeddruk, het aantal stappen en de hoeveelheid calorieën die je tijdens je work-out hebt verbrand. Daarnaast meet hij hoeveel je slaapt en is het met de bijbehorende app wel heel moeilijk om je horloge kwijt te raken. De app laat namelijk de exacte locatie van je horloge zien, waardoor je geen excuus hebt om je niet aan je goede voornemens te houden!

Oppo Band black

Ben jij al snel te fanatiek en vind je het moeilijk om jezelf af te remmen? Dan is de OPPO Band de activity tracker voor jou. Tijdens workouts houdt hij je hartslag constant in de gaten en geeft je een melding als je even wat rustiger aan moet doen. Daarnaast kun je met de continue SpO2-monitoring contstant de variabiliteit van de zuurstofniveaus in jouw bloed bijhouden.

Staat afvallen bovenaan jouw lijst met goede voornemens? De OPPO Band maakt het met 12 verschillende trainingsmodi wel erg aantrekkelijk om je fysieke grenzen te verleggen én tegelijk je conditie te verbeteren. Zo helpt de speciale Fat Burn Run-modus je om gecontroleerd af te vallen en kom je met je favoriete muziek makkelijk de laatste loodjes door.

Xiaomi Mi Band 6

Ben jij al wat langer bezig met sporten en bewegen? Dan is de Xiaomi Mi Band 6 de activity tracker voor jou. Deze smartwatch beschikt namelijk over maar liefst 30 verschillende fitness modi, waarmee je al jouw sportieve activiteiten kunt monitoren. Natuurlijk kun je je wandeltochten en hardlooprondjes bijhouden, maar ook nieuwe(re) sporten zoals HIIT en Zumba behoren tot de opties.

Vind jij het belangrijk om je resultaten goed bij te houden? Ook dan voldoet deze smartwatch aan al jouw verwachtingen. De activity tracker is namelijk niet alleen uitgerust met een nauwkeurige hartslag monitor, maar ook met een innovatieve SpO₂-tracker. Deze tracker berekent het zuurstofniveau in je bloed, wat voor veel nieuwe inzichten zorgt. Naast beweging is ook voldoende rust en het tegengaan van stress essentieel voor een goede gezondheid. De Xiaomi Mi Smart Band 6 monitort zelfs tijdens korte dutjes je slaapritme en geeft je daarnaast waardevolle oefeningen om stress tegen te gaan. Een echte alleskunner!

Geschreven door: Kelly
Geplaatst op: 1/10/2022

Ook interessant


Dit artikel interessant of leuk?

Deel met je vrienden


Meer nieuws van Mobiel.nl

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Terug naar overzicht