4,7/5
Trustpilot 48.263 reviews

Alles over de telefoons van CAT

Slim vergelijken

CAT telefoons zijn val-, stof-, schok- en vochtbestendig. Deze robuuste toestellen beschikken over allerlei slimme functies om het werk van iedere vakman eenvoudiger te maken. Bovendien zijn CAT telefoons er in verschillende prijscategorieën, dus er zit altijd een geschikt toestel voor jou bij.

Een CAT Phone is onverwoestbaar

Of je nu kiest voor een basismodel of een CAT smartphone; de telefoons van dit merk zijn nagenoeg onverwoestbaar. Zo zijn ze valbestendig, stofbestendig, schokbestendig én vochtbestendig. Ze zijn gebouwd naar militaire specificaties en modellen als de S41 hebben een IP68-classificatie: de hoogste IP-classificatie mogelijk. Dit betekent dat ze volledig waterdicht zijn en je je telefoon voor onbepaalde tijd onder kan dompelen (getest tot een diepte van 3 meter).

Andere handige functies

Sommige modellen, zoals de CAT S61 en de CAT S62 Pro, beschikken over een thermische beeldvormingscamera. Deze warmtecamera visualiseert hitte die voor het blote oog onzichtbaar is en geeft temperatuurcontrasten aan, zonder dat je daar aanvullende apparatuur voor moet meenemen. Met de monitor voor binnenluchtkwaliteit meet je de temperatuur, het vochtgehalte en de vervuilingsgraad van een ruimte. En met de ingebouwde laser en dieptecamera in sommige toestellen kun je in een handomdraai de diepte bepalen en afstanden berekenen.

Modellen

CAT telefoons zijn er in verschillende prijsklassen. Een basismodel, zoals de CAT B26 of de CAT B35, heb je al voor minder dan €100,-. Wil je een toestel dat iets meer lijkt op een reguliere smartphone en ook over een touchscreen beschikt, overweeg dan bijvoorbeeld de CAT S41. High-end CAT toestellen, zoals de S62 Pro, zijn nauwelijks van een reguliere smartphone te onderscheiden. Ze beschikken over alle functies die je gewend bent en méér. Denk bijvoorbeeld aan een nauwkeurige warmtecamera. Bovendien zijn ze net zo onverwoestbaar als de andere CAT toestellen. Onmisbaar voor vakmensen!

Altijd op de hoogte

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het nieuws rondom de smartphones van CAT en andere merken? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Dan zorgen wij ervoor dat je het laatste nieuws als eerste in je mailbox krijgt.

Geschreven door: Redactie
Geplaatst op: 11-08-2020