Leuke cadeautips voor Vaderdag

Inspiratie

Voor je er erg in hebt is Vaderdag er weer: dé dag dat je je vader eens goed in het zonnetje mag zetten. Is het voor jou ook ieder jaar een uitdaging om met een origineel cadeau aan te komen op de derde zondag van juni? Je bent nog op tijd om dit jaar een origineler vaderdagcadeau te regelen dan de jaarlijks terugkerende heggenschaar en aftershave. Check onze originele cadeautips en sloof je eens uit voor Vaderdag.

Cadeautip 1: Smartwatch of activitytracker

Houdt je vader van gadgets en kan hij stiekem ook wel een bewustere levensstijl gebruiken? Verwen ‘m dit jaar eens met een smartwatch of activitytracker. Met zo’n sportief en slim horloge kan je pa bijvoorbeeld zien hoeveel stappen hij zet, hoeveel calorieën hij verbrandt, hoe hoog zijn hartslag is en wat zijn slaapritme is. Daarnaast biedt een smartwatch of activitytracker ook veel praktische mogelijkheden, zoals het bekijken van binnenkomende berichtjes van je smartphone vanaf je pols.

Cadeautip 2: Fietshouder voor je smartphone

Met de zomermaanden in zicht zal de beste man waarschijnlijk regelmatig op de fiets stappen. De fietshouder van Mobilize is een origineel en praktisch cadeau voor onderweg. Het bedienen van de smartphone -zoals het opnemen van een telefoontje of het navigeren naar een bestemming tijdens het trappen- is met de fietshouder aan je stuur een stuk makkelijker. Bovendien voorkom je er vanaf 1 juni een boete mee! De ideale uitkomst voor de fietsende vader.

Cadeautip 3: Draadloze oplader

Al eens gedacht aan een draadloze oplader? Veel smartphones van tegenwoordig zijn hier geschikt voor. En zeg nou zelf: naast dat het erg handig is, is het natuurlijk ook een erg leuke gadget voor mannen om mee te spelen. Wij hebben verschillende draadloze opladers getest en vergeleken, zodat je gemakkelijk zelf de beste keuze maakt voor het cadeau.

Cadeautip 4: Reislader

Heb je een reislustige vader die er regelmatig opuit trekt? Dan kan een duurzame reislader weleens goed van pas komen. Met de handige reislader van Mobilize kan je tot wel 5 apparaten tegelijk opladen. Discussies wie zijn telefoon of tablet als eerste mag opladen zijn vanaf nu verleden tijd. Door de ingebouwde smarttechnologie past de lader zich volledig aan op het apparaat dat je oplaadt.

Cadeautip 5: Nokia 3310

De vader des telefoons, de Nokia 3310, is terug van weggeweest. Wie kent dit nostalgische toestel met het welbekende spelletje Snake niet? Het oude vertrouwde toestel werd wereldwijd meer dan 126 (!) miljoen keer verkocht. De nieuwe variant lijkt als twee druppels water op zijn voorganger, maar is iets dunner en lichter én heeft een kleurenscherm. Een origineel cadeau dat niet kan ontbreken in de gadgetverzameling van je vader.

Cadeautip 6: Sportriem of sportarmband

Bij de sportieve vader zit je met een sportriem of sportarmband als vaderdagcadeau waarschijnlijk goed. Erg handig voor het meenemen van je telefoon tijdens een rondje hardlopen of een tocht op de fiets. Hiermee blijft je vader niet alleen bereikbaar tijdens zijn work out, maar kan hij ook zijn prestaties meten en bijhouden via leuke apps.

Cadeautip 7: Koptelefoon of draadloze oortjes

Luistert je vader graag naar een goede afspeellijst op Spotify? Of is hij er niet vies van om ongegeneerd mee te zingen met Queen, Bob Dylan of Elton John? Verras hem dit jaar met een goede, draadloze koptelefoon of draadloze oortjes cadeau. Kies met jouw budget en wensen uit een ruim assortiment aan headsets.

Gratis verzending en snelle levering

Wist je dat je bij Mobiel.nl geen verzendkosten betaalt voor accessoires? Je hebt je bestelling ook nog eens snel in huis. Red jezelf dus gemakkelijk uit de brand als je op het laatste moment een cadeautje moet regelen voor vaderdag.

Kan je nog wel wat extra inspiratie gebruiken voor leuke cadeaus? Bekijk nog meer cadeautips voor vaderdag bij Mobiel.nl.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 21-05-2019