4,7/5
Trustpilot 49.069 reviews

Ontvang € 50,- retour bij de Samsung Galaxy A8 en Galaxy A6(+)

Acties

Toe aan een nieuwe smartphone voor een leuke prijs? Overweeg dan eens één van de toestellen uit de A-serie van Samsung. Tijdelijk krijg je bij aankoop van de Samsung Galaxy A8, Galaxy A6+ of Galaxy A6 namelijk € 50,- van het aankoopbedrag retour. Ook in combinatie met een abonnement van een provider naar keuze. Zorg dat je er voor 23 september 2018 bij bent!

Let op! Deze actie is inmiddels verlopen.

Retourbedrag ontvangen

  1. Bestel de Samsung Galaxy A8, Galaxy A6+ of Galaxy A6 uiterlijk op 23 september met een abonnement of los via Mobiel.nl.
  2. Vul nadat je het toestel besteld hebt het het registratieformulier van Samsung in. Upload hierbij een kopie van je factuur, een foto van de streepjescode van de verpakking met EAN-code en je IMEI-nummer. Dit kan uiterlijk op 8 oktober 2019.
  3. Nadat Samsung je aanvraag heeft gecontroleerd ontvang je binnen 6 weken het retourbedrag op je rekening gestort.

Voorwaarden

De actie loopt van 20 augustus 2018 t/m 23 september 2018 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Het online registratieformulier invullen kan uiterlijk op 8 oktober 2018. Daarnaast kan je maximaal drie keer deelnemen per huishouden. Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere promoties op de Galaxy A8 en A6(+). Bekijk de bijzondere actievoorwaarden voor meer details over de actie.

Snel en veilig overstappen met Smart Switch

Heb je momenteel een smartphone van een ander merk en wil je switchen naar een Samsung Galaxy? Dat kan gemakkelijk én veilig met Samsung Smart Switch, zonder dat je herinneringen hoeft te verliezen. Dit kan via een eenvoudig proces, waarbij je kan kiezen wat jij het makkelijkst vindt: switchen via een USB-kabel, draadloos of via de computer.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 8/29/2018