4,7/5
Trustpilot 48.899 reviews

Nieuw: Combivoordeel bij hollandsnieuwe en Ziggo

Nieuwe ontwikkelingen

Heb je een mobiel abonnement van hollandsnieuwe en Ziggo voor thuis? Dan hebben we goed nieuws voor je. Vanaf nu ontvang je namelijk een gratis extra Ziggo tv-pakket en 1000 MB/min/SMS extra als je deze twee abonnementen combineert. Dit noemen we Combivoordeel.

Wanneer is Combivoordeel van hollandsnieuwe en Ziggo geldig?

Het is belangrijk dat beide producten op hetzelfde adres staan geregistreerd. De actie geldt voor Ziggo-abonnementen met Vast Internet met Digitale TV. Daarnaast moet het mobiele abonnement een maandelijks bundelbedrag van € 7,- of hoger hebben. Bij opzegging van één van de twee abonnementen komt Combivoordeel te vervallen.

Extra Ziggo tv-pakket

Met het Extra Ziggo tv-pakket kan je kiezen uit Movies & Series L, Ziggo Sport Totaal of Kids. Wil je tussendoor wisselen van pakket? Dat kan iedere maand.

Extra MB, minuten en sms’jes

Met Combivoordeel krijg je iedere maand 1000 MB/min/SMS cadeau bij je mobiele abonnement. Het tegoed is geldig binnen Nederland en de hele EU.

Abonnement van hollandsnieuw en Ziggo bestellen

Heb je al hollandsnieuwe? Bij Mobiel.nl kan je ook terecht kan voor internet, tv en bellen voor thuis. Vul de postcodecheck in en zie precies welke aanbiedingen van Ziggo er op jouw adres mogelijk zijn. Heb je al Ziggo voor thuis? Vergelijk dan eenvoudig de mogelijkheden voor een nieuw hollandsnieuwe-abonnement. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een abonnement met smartphone.


Ook andere providers bieden combivoordeel aan. Check ook de aantrekkelijke extra’s bij andere providers.  

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 22-07-2019