4,7/5
Trustpilot 48.263 reviews

Dit is ‘m: de nieuwe Huawei P Smart 2019

Aankondigingen & Geruchten

Het is zover! De nieuwe opvolger van de geliefde Huawei P Smart komt er begin van het nieuwe jaar aan. Op de laatste vrijdag van 2018 werd het nieuwe toestel door Huawei gepresenteerd. Een toestel waar we blij van worden, want met de Huawei P Smart 2019 krijg je heel veel smartphone voor een vriendelijke prijs.

Veel scherm, betere foto’s en meer geheugen

Deze vernieuwde versie van de P Smart heeft alles in huis om ongestoord te genieten van je smartphone: veel scherm, een flink geheugen, een sterke batterij en een dubbele AI-camera. Het toestel heeft daarnaast een 6.2 inch beeldscherm met uitsparing bovenin voor de camera, die voorzien is van mooie Artifical Intelligence-toevoegingen.

Dubbele AI-camera

De dubbele camera van 13 en 2 megapixels met ingebouwde Artificial Intelligence, zorgt voor nog betere foto’s. Met de scèneherkenningstechnologie herkent je camera 22 categorieën en 500 scenario’s. Hier zoekt hij vervolgens automatisch de optimale instellingen bij. Ook beschikt de camera over een bokeh-functie, waarmee je de achtergrond wazig maakt voor een professioneel resultaat. Selfies worden ook haarscherp met de 16 megapixel AI-camera aan de voorkant.

Veel scherm

De Huawei P Smart 2019 heeft een zogeten ‘Dewdrop Display’. Dit betekent dat camera is weggewerkt in een uitsparing bovenaan het toestel. Het beeldscherm heeft daarnaast nauwelijks randen, waardoor je optimaal geniet van de grootte van het FHD+scherm van 6,2 inch.

De belangrijkste features van de Huawei P Smart 2019 op een rij:

  • 6.21 FHD+ Dewdrop Display
  • Dual AI Camera
  • 64 GB opslaggeheugen
  • 3400 mAh batterij

De Huawei P Smart 2019 bestellen

Jouw P Smart 2019 als een van de eersten bemachtigen? Bestel ‘m nu en ontvang een Huawei Activitytracker Band 3 Pro ter waarde van € 99,- cadeau bij je bestelling! Deze actie loopt t/m 31 januari 2019.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 28-12-2018