4,6/5
Trustpilot 50.091 reviews

Exclusieve korting bij aankoop van de Huawei P20 (Pro) en Huawei P Smart+

Acties

Denk je er aan één van de populaire toestellen van Huawei te bemachtigen? Dat is nu een extra slimme keuze! Je krijgt deze week namelijk exclusief bij Mobiel.nl bij de P20, P20 Pro en P Smart+ een deel van het aankoopbedrag retour.

Let op: deze actie is helaas verlopen. Check de beste aanbiedingen van dit moment met de P20, P20 Pro en P Smart+.

Kies je de Huawei P Smart+? Dan krijg je na aankoop € 30,- terug. Bij aankoop van de Huawei P20 ontvang je tijdelijk € 50,- van het aankoopbedrag retour en bij de Huawei P20 Pro zelfs € 100,-! Dat is nog eens makkelijk besparen. Zorg dat je er snel bij bent, want de actie is alleen deze week geldig (15 t/m 21 oktober 2018). De aanbieding geldt zowel met een abonnement als een los toestel.

Retourbedrag ontvangen

Wacht niet te lang, want je hebt alleen deze week de kans om jouw Huawei-toestel extra voordelig te bestellen. Nadat je hebt besteld, ontvang je het retourbedrag uiterlijk binnen 6 weken op je rekening. Mobiel.nl stort het bedrag terug op het rekeningnummer dat je opgeeft tijdens het plaatsen van je bestelling.

Huawei P-serie

De gewaardeerde Huawei P Smart+, Huawei P20 en Huawei P20 Pro uit de P-serie (de P staat voor Platinum) van Huawei staan bekend als krachtige toestellen. De smartphones hebben alledrie een modern ontwerp met FullView-scherm en zijn voorzien van de modernste technologieeën. De P Smart+ valt op door zijn lage prijskaartje. Ook de P20 heeft behoorlijk wat te bieden tegen een scherpe prijs en de P20 Pro is de indrukwekkendste van de drie, met zelfs een driedubbele camera.

Steeds populairder

De smartphones van de Chinese fabrikant zijn steeds meer in trek in Nederland en de rest van Europa. Huawei is momenteel één van de grootste fabrikanten wereldwijd als het om telecommunicatie en netwerkapparatuur gaat. In thuisland China zijn ze al de grootste smartphone-aanbieder. Wereldwijd telt het merk een vijfde plek in de smartphonemarkt. Alle smartphones van Huawei draaien op Android, met daaroverheen een eigen schil van Huawei, Emotion UI genoemd. De interface herken je aan felle kleuren, eigen iconen en 3D-effecten.

Interesse in één van de Huawei P-toestellen met geld retour? Vergelijk gemakkelijk de mogelijkheden en maak zelf slim de juiste keuze!

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 10/15/2018

Ook interessant


Dit artikel interessant of leuk?

Deel met je vrienden


Meer nieuws van Mobiel.nl

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Terug naar overzicht