4,7/5
Trustpilot 49.583 reviews

Onbeperkt Film1 kijken met je nieuwe Sony Xperia

Acties

Sony heeft een aantrekkelijke actie voor iedereen die een nieuwe Sony Xperia naar keuze bestelt bij Mobiel.nl. Tijdelijk krijg je namelijk tot de zomer onbeperkt Film 1 cadeau. Hiermee geniet je iedere maand van de nieuwste films en series. En of je nou een Xperia XA2 of XZ2 Compact bestelt; de actie is op veel varianten geldig. De actie loopt t/m 17 februari 2019.

Film1 op je nieuwe Sony Xperia

Film1 heeft een handige app voor je telefoon. Ideaal, want hiermee kijk je naar de beste en nieuwste films vanaf het prachtige beeldscherm van je gloednieuwe Xperia. Kies uit maar liefst 400 films en series en kijk ze onder een dekentje op de bank, in de trein of op de hotelkamer. Waar en wanneer het jou uitkomt, binnen de hele EU. En lukt het niet om een film af te kijken? Geen probleem. Je kan op een later moment verder kijken waar je gebleven bent.

Deelnemende smartphones

De actie geldt bij Mobiel.nl voor de volgende smartphones (in alle kleuren):
Xperia XZ3
Xperia XZ2 Compact
Xperia XA2
Xperia XA2 Plus

Gratis Film1 ontvangen

  1. Bestel in de actieperiode (t/m 17 februari 2019) een Sony Xperia naar keuze bij Mobiel.nl;
  2. Verzilver je Film1-abonnement via het inschrijfformulier van Sony zodra je het toestel in huis hebt. Dit kan uiterlijk op 3 maart 2019;
  3. Je ontvangt na goedkeuring van je aanvraag per e-mail een digitale voucher van Sony;
  4. Ga naar Film1.nl/sony en verzilver het abonnement dat t/m 30 juni 2019 geldig is.

Goedkeuring door Sony

Alle ingevulde gegevens worden door Sony gecontroleerd. Als al je gegevens juist zijn ingevuld, ontvang je binnen twee weken de actiecode toegestuurd. Voor vragen over de status van je inzending kan je contact opnemen met questions.nl@support.sonymobile.com onder vermelding van je naam, e-mailadres en IMEI-nummer (te vinden op de originele verpakking van je toestel).

Meer weten? Bekijk de actievoorwaarden.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 1/7/2019