4,7/5
Trustpilot 48.836 reviews

Nu bij de Galaxy S9(+): € 100,- extra inruilvoordeel én als eerste in huis

Acties

Dat het Samsung opnieuw is gelukt een waanzinnig toestel op de markt te brengen is wel duidelijk. Het goede nieuws is dat Samsung jou tegemoet komt met twee leuke acties als je de Galaxy S9 of Galaxy S9+ reserveert. Om de pijn in je portemonnee te verzachten krijg je tijdelijk € 100,- extra inruilvoordeel voor je oude smartphone. En reserveer je de Galaxy S9(+) uiterlijk op 7 maart, dan krijg je het toestel ook nog eens een week eerder geleverd

Let op: deze pre-order actie is verlopen.

Tot € 400,- inruilvoordeel

Krijg je de Galaxy S9(+) maar niet uit je hoofd? Vanaf nu is er geen reden meer om hem te laten liggen. Als je ‘m nu bestelt, kan je namelijk een mooi bedrag verdienen aan je oude smartphone. Het principe van de actie is heel eenvoudig: bestel de Galaxy S9 of Galaxy S9+ tussen 25 februari en 15 maart 2018 en stuur je oude smartphone op naar Samsung. Je krijgt dan bovenop de originele inruilwaarde van jouw oude toestel € 100,- extra. Het voordeel kan hiermee zelfs oplopen tot € 400,-.

Zo werkt het

  • Pre-order de Galaxy S9 of S9+ uiterlijk op 15 maart bij Mobiel.nl.
  • Vul uiterlijk op 12 april het online formulier in en volg het stappenplan van Samsung om de inruilwaarde te bekijken en het oude toestel in ruilen.
  • Vul je persoonlijke gegevens in en bevestig de inruil door op ‘aanmelden’ te klikken.
  • Je ontvangt een bevestiging per e-mail met daarin de bon en een UPS-label.
  • Stuur je oude smartphone op (gratis verzending via UPS) met het aankoopbewijs en de bon van je nieuwe Galaxy S9 of Galaxy S9+.
  • Je oude toestel wordt getaxeerd en het vastgestelde bedrag op jouw rekening gestort.

Ontvang de Galaxy S9 als eerste

Voor de snelle beslisser heeft Samsung nog meer moois. Als je het gloednieuwe toestel uiterlijk op 7 april reserveert, profiteer je namelijk van extra snelle levering. Bij Mobiel.nl heb je hem zelfs gegarandeerd een week voor de officiële levering begint in huis. Zo kan jij als allereerste de blits maken met het gloednieuwe toestel.

Meer weten over de Galaxy S9(+) of meteen bestellen? Vergelijk de mogelijkheden met of zonder abonnement en maak gebruik van deze aantrekkelijke pre-order-acties.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 26-02-2018