4,7/5
Trustpilot 49.467 reviews

Bescherm je ogen én iPhone met de Glass+ VisionGuard screenprotector

Nieuwe ontwikkelingen

We kijken meer naar ons smartphonescherm dan naar onze partner. Gemiddeld wel 221 keer per dag. Onze ogen worden daar minder blij van. Onder het oppervlak van dat mooie scherm waar we zo vaak naar kijken zit namelijk blauw licht (HEV). Hiervan is aangetoond dat het invloed heeft op de vermoeidheid van onze ogen. InvisibleShield biedt hier een eenvoudige uitkomst voor: Glass+ VisionGuard.

De Glass+ VisionGuard is een innovatieve screenprotector, voorzien van Eyesafe-technologie. Dit is een beschermlaag die schadelijk blauw licht blokkeert, waarvan is bewezen dat het voor oogvermoeidheid zorgt. Door de bescherming worden je ogen minder snel moe en heb je minder moeite om in slaap te komen.

Oogvermoeidheid door blauw licht

Uit onderzoek blijkt dat 7 op de 10 millenials last heeft van digitale oogvermoeidheid. Misschien heb jij er ook weleens last van: droge en geïrriteerde ogen, verstoorde slaap of verslechterd zicht nadat je lang naar je smartphonescherm hebt gekeken. Dit noemt men digitale oogvermoeidheid. Het is bewezen dat de blootstelling aan hoogenergetisch zichtbaar blauw licht (HEV) van schermen hieraan bijdraagt. Hoe meer we naar onze schermen kijken, hoe meer we worden blootgesteld aan blauw licht. Dit kan onze ogen aantasten.

Ontworpen door specialisten

De Eyesafe-technologie is ontwikkeld in samenwerking met professionals op het gebied van oogheelkunde. InvisibleShield heeft als eerste een certificering ontvangen van TÜV Rheinland voor de effectieve filtering tegen schadelijk, hoogenergetisch zichtbaar blauw licht.

Twee vliegen in een klap

Met de glazen screenprotector van InvisibleShield sla je twee vliegen in een klap. Je beschermt niet alleen je ogen tegen blauw licht, maar ook het mooie beeldscherm van je iPhone tegen krassen en vlekken. Doordat hij gemaakt is van glas en de randen schuin aflopen, behoud je het glasachtige gevoel van je scherm en zie je er bijna niets van. Ook de kleurprestaties van je beeldscherm blijven onveranderd.

Eenvoudig aanbrengen

De screenprotector plak je gemakkelijk zelf op het beeldscherm. Je krijgt er een applicator -een handig frame om over je toestel heen te leggen voor het positioneren van de screenprotector- bij om het aanbrengen gemakkelijker te maken.

Nieuwsgierig geworden naar de screenprotector? Bestel hem nu voor de iPhone X, iPhone Xr, iPhone Xs of iPhone Xs Max. De verzending van dit accessoires is gratis. En is hij op voorraad, dan heb je hem de volgende dag al in huis.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 11/19/2018

Ook interessant


Dit artikel interessant of leuk?

Deel met je vrienden


Meer nieuws van Mobiel.nl

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Terug naar overzicht