4,7/5
Trustpilot 47.095 reviews

Superscherpe prijzen met de GO! GO! GO! DEALS van T-Mobile

Acties

Aan het speuren naar een nieuw abonnement met een goede smartphone? Of ben je juist op zoek naar een voordelig sim only-abonnement? Dan is dit het perfecte moment om voor een abonnement van T-Mobile te gaan. Het netwerk van T-Mobile is uitgeroepen tot het snelste mobiele netwerk van Nederland en dit vieren we met aantrekkelijke GO! GO! GO! DEALS. Hierdoor ben je nog goedkoper uit voor je abonnement én betaal je tijdelijk geen aansluitkosten.

Superscherpe prijzen

Met de GO! GO! GO! DEALS is er voor ieder wat wils. Kies bijvoorbeeld een abonnement met een goede smartphone, zoals de innovatieve iPhone 8 van Apple of de fijne Samsung Galaxy S8 met een bijna randloos beeldscherm. Nog niet toe aan een nieuwe smartphone? Ook met sim only geniet je van flinke kortingen.

Geen aansluitkosten

Kies je voor een GO! GO! GO! DEAL, dan bespaar je niet alleen op je abonnement, maar ook op je aansluitkosten. Tijdens de actieperiode betaal je niets voor het activeren van je aansluiting op het netwerk van T-Mobile, terwijl dit je normaal € 25,- kost.

T-Mobile Samen

Als je denkt al je voordeel gehad te hebben, is er nog T-Mobile Samen. Vorm een groep met maximaal 6 familieleden of kennissen die ook een abonnement van T-Mobile hebben, en bel gratis onderling én ontvang allemaal tot € 5,- korting op de maandelijkse factuur.

Ben jij er al uit welk abonnement je kiest? Bekijk snel alle GO! GO! GO! DEALS voor een abonnement met toestel of sim only en begin vandaag nog met besparen. Wacht niet te lang, want de deals zijn maar tijdelijk geldig.

*Volgens onderzoeksrapport van Ookla analysis of Speedtest Intelligence data over de periode Q2-Q3 2017.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 16-11-2017