4,7/5
Trustpilot 49.583 reviews

Superscherpe prijzen met de GOGOGO DEALS van T-Mobile

Acties

Let op: deze actie is helaas afgelopen. Check snel de beste T-Mobile aanbiedingen van dit moment.

Aan het speuren naar een nieuw abonnement met een goede smartphone? Of ben je juist op zoek naar een voordelig sim only-abonnement? Dan is dit het perfecte moment om voor een abonnement van T-Mobile te gaan. De meest bekroonde provider van Nederland heeft nu namelijk de beste deals voor je nieuwe telefoon met abonnement óf sim only. Ook betaal je geen aansluitkosten. Hierdoor ben je nog goedkoper uit. De GOGOGO DEALS zijn alleen deze week (t/m 27 juni 2021) nog geldig, dus zorg dat je er snel bij bent!

Superscherpe prijzen

Met de GOGOGO DEALS is er voor ieder wat wils. Kies bijvoorbeeld een abonnement met een goede smartphone, zoals de innovatieve iPhone 12 Pro van Apple of de fijne Samsung Galaxy S21 5G. Nog niet toe aan een nieuwe smartphone? Ook met sim only geniet je van flinke kortingen.

Geen aansluitkosten

Kies je voor een GOGOGODEAL, dan bespaar je niet alleen op je abonnement, maar ook op je aansluitkosten. Tijdens de actieperiode betaal je niets voor het activeren van je aansluiting op het netwerk van T-Mobile, terwijl dit je normaal € 25,- kost.

T-Mobile Klantvoordeel

Als je denkt al je voordeel gehad te hebben, is er nog T-Mobile Klantvoordeel. Hiermee ontvang je extra voordelen als je meerdere abonnement op één adres combineert. Profiteer van meer data, extra korting, meer snelheid op je vaste internet en meer TV-keuze.

Ben jij er al uit welk abonnement je kiest? Bekijk snel alle GOGOGO DEALS voor een abonnement met toestel of sim only en begin vandaag nog met besparen. Wacht niet te lang, want de deals zijn maar tijdelijk geldig.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 6/21/2021

Ook interessant


Dit artikel interessant of leuk?

Deel met je vrienden


Meer nieuws van Mobiel.nl

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Terug naar overzicht