4,7/5
Trustpilot 47.890 reviews

Hollandsnieuwe bestaat tien jaar en pakt uit met feestdeals

Acties

Hollandsnieuwe is jarig en komt met een bijzondere traktatie. De provider, die deze maand tien jaar geleden werd opgericht, heeft feestdeals waar klanten tot en met 31 mei 2021 gebruik van kunnen maken.

Feestdeals

Het speciale aan de feestdeals is dat hollandsnieuwe voor het eerst een vrij grote bundel aanbiedt. Waar hollandsnieuwe normaal gesproken bundels tot en met 7,5 GB aanbiedt, is het nu mogelijk om te kiezen voor 10 GB. Een tweejarig abonnement met een 10 GB bundel schaf je aan voor slechts € 10 ,-. Een abonnement voor één jaar kost € 11,- en voor € 12,- is deze bundel maandelijks opzegbaar.

Geen aansluitkosten

Stap in de maand mei over naar hollandsnieuwe en betaal ook nog eens geen aansluitkosten. Dit scheelt je een bedrag van € 20,-. Een hele fijne actie dus.

Tien jaar hollandsnieuwe

Bovenstaande feestdeals zijn ter ere van de tiende verjaardag van hollandsnieuwe. De provider werd in 2011 opgericht onder de vlag van Vodafone. Hollandsnieuwe richtte zich in eerste instantie vooral op bellen en het versturen van sms-berichten. Pas later ging de focus van de provider ook op mobiel internet. Nu, tien jaar later, behoort hollandsnieuwe tot één van de grotere budgetaanbieders van Nederland.

Bekijk hier de abonnementen van hollandsnieuwe.

Geschreven door: Jonas
Geplaatst op: 06-05-2021