4,7/5
Trustpilot 48.899 reviews

Dit zijn ze: de nieuwe iPhones van 2019

Aankondigingen & Geruchten

Daar zijn ze dan! Drie gloednieuwe iPhones: de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Het drietal heeft weer mooie vernieuwingen, zoals de toevoeging van een extra camera achterop en een nog snellere processor. Hier lees je alles over de nieuwste iPhones.

De nieuwe iPhone 11 Pro (Max)

De iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max zijn de opvolgers van de iPhone Xs. Je hebt de keuze uit twee formaten. De iPhone 11 Pro heeft een grootte van 5.8 inch, de grotere iPhone 11 Pro Max een formaat van 6.5 inch. Dankzij het OLED-scherm met waanzinnige kleuren komt al je content perfect tot zijn recht.

Nieuw is de toevoeging van een derde camera op de toestellen. De toevoeging van deze extra lens zorgt dat je foto’s met portretmodus nog mooier worden en zoomen nog makkelijk is zonder kwaliteitsverlies. Dankzij de ultragroothoek pak je alles mee op één foto. De iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max zijn gemakkelijk te herkennen aan de vierkant opgestelde cameraset. Je hebt keuze uit vier chique kleuren: Midnight Green, Space Grey, Silver en Gold.

Wat betreft het opslaggeheugen kan je kiezen uit 64 GB, 256 GB en 512 GB. De toestellen zijn voorzien van een nieuwe, razendsnelle A13 Bionic-chip, gecombineerd met een co-processor voor het bepalen van de locatie of beweging van je smartphone. Handig als je de weg zoekt en tijdens het spelen van games.

Met de nieuwe iPhones is de grootste sprong in batterijduur ooit gemaakt. Met de iPhone 11 Pro geniet je 4 uur langer van je batterij dan zijn voorganger, met de iPhone 11 Pro Max zelfs 5 uur extra. Ook laadt hij razendsnel op met de meegeleverde snellader: binnen een half uur is hij weer voor de helft opgeladen.


De nieuwe iPhone 11

De iPhone 11 is de goedkoopste variant van het drietal nieuwe Apples. Dit is de opvolger van de iPhone Xr. Geniet met deze iPhone van een ruim LCD-scherm van 6.1 inch. Als je graag geniet van de hoge kwaliteit van Apple, maar de extra euro’s voor betere eigenschappen -zoals een mooier scherm en nog betere camera’s- je het niet waard zijn, is de iPhone 11 de slimste keuze voor jou.

Aan het toestel is een tweede camera achterop toegevoegd voor nog mooiere foto’s. Ook portretfoto’s met scherptediepte worden vanaf nu extra mooi en bij het inzoomen blijft je foto langer scherp. Bovendien zorgt de Ultra Wide-functie ervoor dat je meer op één foto vastgelegd krijgt.

Je hebt keuze uit zes leuke kleuren. Kies uit paars, groen, rood, geel, wit of zwart. Nieuw aan het design is de camera-opstelling. Voorheen werden deze verticaal geplaatst, maar dit keer is er voor een vierkante opstelling gekozen. Verder lijkt het design veel op zijn voorganger, met een aluminium behuizing en een glazen achterkant.

Ook met de iPhone 11 geniet je de hele dag van je batterij. Dankzij de snellaadfunctie kost het minder tijd om je oogappeltje weer te voorzien van nieuwe energie. Hij gaat een uur langer mee dan zijn voorganger.


iPhone 11 of iPhone 11 Pro kopen

Naar verwachting kan je de nieuwe iPhones vanaf vrijdagmiddag 14:00 uur bestellen bij Mobiel.nl. Houd onze website goed in de gaten om als eerste te pre-orderen.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 11-09-2019