4,7/5
Trustpilot 49.069 reviews

Nieuw bij KPN: KPN Hussel

Nieuwe ontwikkelingen

Wil je genieten van de kwaliteit van KPN met extra veel voordeel? Met KPN Hussel profiteer je van leuke extra’s als je Mobiel én Thuis combineert. Stel gemakkelijk je eigen Hussel samen en bepaal zelf wat je nodig hebt. Gehusseld op jouw manier, met de vrijheid om het elke maand aan te passen naar jouw wensen. Hier lees je alles over Hussel.

Voordeelprogramma van KPN

Met de komst van KPN Hussel verdwijnt KPN Compleet. Net als bij de voorganger van dit programma geniet je van extra voordelen als je meerdere abonnementen op hetzelfde adres combineert. Heb je bijvoorbeeld al internet van KPN thuis? Voeg een mobiel abonnement toe aan je Hussel en krijg Hussel Mobiel-korting. Kies je een pakket met Entertainment, zoals Film1 of Spotify? Dan krijg je ook nog € 5,- Hussel Entertainmentvoordeel.

Aanpasbaar aan jouw behoefte

Hussel is er voor gezinnen, huisgenoten, voor jezelf, met z’n tweeën of voor de zaak. KPN Hussel kan je naar eigen wens instellen. Het is niet nodig om alles in één keer af te sluiten, maar dit mag wel. Je abonnement is standaard maandelijks aanpasbaar. Ook kan je het abonnement maandelijks opzegbaar maken.

Hussel Mobiel én Thuis

Bij ieder mobiel abonnement kan je onderling MB’s delen en onbeperkt bellen met alle KPN-abonnementen op jouw adres. Afhankelijk van de grootte van je mobiele databundel krijg je korting op je abonnement als je ook Thuis van KPN hebt. Bij 20 GB of meer data profiteer je van € 7,50 korting op je maandelijkse abonnementskosten. Bij minder data krijg je € 5,- korting per maand.

Overstappen naar KPN Hussel

Wil je ook profiteren van KPN Hussel? Als je al een mobiel abonnement van KPN hebt en je abonnement verlengt, krijg je automatisch Hussel. Als Thuis-klant kan je Hussel activeren via MijnKPN. Als je overstapt naar KPN Hussel vervallen de KPN Compleet-voordelen en veranderen ze naar de Hussel-voordelen. Doe je niets, dan verandert er ook niets aan de voordelen die je nu hebt.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 10/8/2019

Ook interessant


Dit artikel interessant of leuk?

Deel met je vrienden


Meer nieuws van Mobiel.nl

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Terug naar overzicht