4.7/5 op Trustpilot 35065 beoordelingen

4.7/5

Telfort vanaf nu verder als KPN

Nieuwe ontwikkelingen

Belangrijk nieuws voor iedereen met een abonnement van Telfort: het merk stopt en gaat verder onder de vlag van KPN. Het merk legt hiermee alle focus op het merk KPN. Ook XS4ALL en Yes Telecom verdwijnen van de telecommarkt en gaan verder als onderdeel van KPN. Benieuwd wat deze verandering voor jou betekent als klant van Telfort? Hier lees je meer.

Dit betekent het voor jou

Vanaf 1 mei 2019 is het niet meer mogelijk om een nieuw Telfort-abonnement af te sluiten. Heb je een lopend abonnement van Telfort? Dan kan je deze voorlopig nog gewoon blijven verlengen. Je abonnement blijft bestaan zolang je klant bent van Telfort. De provider informeert je hier zelf ook over. De fysieke winkels van Telfort zijn vanaf 1 mei gesloten.

Versterken met de beste elementen

De komende tijd wordt het KPN-merk versterkt met de beste elementen van de drie verdwijnende merken: de uitstekende service van XS4ALL, de betaalbare voordeeldiensten van Telfort en de persoonlijke service en zakelijk advies van Yes Telecom. “Door de focus zijn we in staat om consumenten en ondernemers een nog betere gebruikerservaring te bieden met toonaangevende combinaties van vaste en mobiele diensten”, vertelt Jean-Pascal van Overbeke, Hoofd Consumentenmarkt van KPN.

Overstap naar KPN

Ben je nu klant van Telfort, dan is het ook mogelijk om over te stappen naar een nieuw abonnement van KPN. Je betaalt hiervoor dan geen aansluitkosten. Ook heb je met KPN het voordeel dat de klantenservice 24 uur per dag open is, je onderling MB’s kunt delen met huisgenoten die ook KPN hebben en je gratis onderling kunt bellen.

Telfort & KPN combineren

Als je een product van KPN combineert met een product van Telfort ontvang je extra veel voordeel (Telfort Compleet). Het voordeel ontvang je altijd op je KPN-product en bestaat uit gratis Fox Sports Eredivisie of Pluspakket, € 5,- korting per maand op KPN Mobiel en elke maand dubbel zoveel MB’s en minuten als je een KPN Mobiel-abonnement hebt. Stap je over op KPN, dan ontvang je KPN Compleet.

Geschiedenis van Telfort

Telfort werd in 1996 opgericht uit een samenwerking tussen de Nederlandse Spoorwegen en British Telecommunications. Meerdere overnames en bedrijfsnamen verder, kocht KPN het bedrijf onder de naam Telfort. Vandaag de dag is het nog steeds onderdeel van KPN. Telfort biedt naast mobiele abonnementen ook pakketten met internet, tv en bellen voor thuis aan.

Laatste update: 01-05-2019

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 17-01-2019

Dit artikel interessant of leuk?

Deel het met je vrienden

Meer nieuws van Mobiel.nl

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief