Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Trustpilot Klantbeoordeling 9.0/10 29239 beoordelingen

Vandaag besteld, maandag in huis.

Trustpilot
9.0/10
Op basis van 29239 klantbeoordelingen

Vandaag besteld, maandag in huis.

KPN stopt met het merk Telfort

Nieuwe ontwikkelingen

Belangrijk nieuws voor iedereen met een abonnement van Telfort: het merk stopt en gaat verder onder de vlag van KPN. Het merk legt hiermee alle focus op het merk KPN. Ook XS4ALL en Yes Telecom verdwijnen van de telecommark en gaan verder als onderdeel van KPN. Benieuwd wat deze verandering voor jou betekent als klant van Telfort? Hier lees je meer.

Dit betekent het voor jou

Als klant van Telfort zal je er -naast het verdwijnen van de merknaam- weinig van merken, belooft KPN. De wijziging van het merk gaat in de loop van 2019 en 2020 van start. In welke fasen dit plaatsvindt is nog onbekend. Hierover zal de provider je informeren als het zover is.

Wel is bekend dat het bedrijf je lopende abonnement automatisch overzet naar het klantbestand van KPN. Je abonnement blijft dan gewoon doorlopen. Boven je facturen staat waarschijnlijk wel een andere naam. Goed nieuws voor jou is dat KPN in april start met het bieden van extra voordelen voor klanten die Telfort- en KPN-producten combineren. Hoe dit precies werkt vertelt KPN later.

Versterken met de beste elementen

De komende tijd wordt het KPN-merk versterkt met de beste elementen van de drie verdwijnende merken: de uitstekende service van XS4ALL, de betaalbare voordeeldiensten van Telfort en de persoonlijke service en zakelijk advies van Yes Telecom. “Door de focus zijn we in staat om consumenten en ondernemers een nog betere gebruikerservaring te bieden met toonaangevende combinaties van vaste en mobiele diensten”, vertelt Jean-Pascal van Overbeke, Hoofd Consumentenmarkt van KPN.

Geschiedenis van Telfort

Telfort werd in 1996 opgericht uit een samenwerking tussen de Nederlandse Spoorwegen en British Telecommunications. Meerdere overnames en bedrijfsnamen verder, kocht KPN het bedrijf onder de naam Telfort. Vandaag de dag is het nog steeds onderdeel van KPN. Telfort biedt naast mobiele abonnementen ook pakketten met internet, tv en bellen voor thuis aan.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 17-01-2019

Dit artikel interessant of leuk?

Deel het met je vrienden

Meer mobiel.nl nieuws?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Sluiten