4,7/5
Trustpilot 46.479 reviews

Telfort vanaf nu verder als KPN

Nieuwe ontwikkelingen

Belangrijk nieuws voor iedereen met een abonnement van Telfort: het merk stopt en gaat verder onder de vlag van KPN. Het merk legt hiermee alle focus op het merk KPN. Benieuwd wat deze verandering voor jou betekent als klant van Telfort? Hier lees je meer.

Dit betekent het voor jou

Misschien heb je het al opgemerkt: sinds 1 mei 2019 is het niet meer mogelijk om een nieuw Telfort-abonnement af te sluiten. Ook de fysieke winkels van Telfort zijn per 1 mei gesloten. Heb je een lopend abonnement van Telfort? Deze kan je verlengen t/m 14 januari. Daarna is het niet meer mogelijk om je Telfort-abonnement te verlengen. Vanaf 27 januari kan je je abonnement bij KPN verlengen. Kies je hiervoor, dan profiteer je vanaf dat moment van de voordelen van KPN Hussel.

Heb je een lopend Telfort-abonnement, dan wordt deze eind januari automatisch overgezet naar KPN. Je huidige bundels van Telfort blijven gewoon geldig en je gaat dus niet meer betalen voor internetten, bellen en sms’en. Als er in de toekomst iets wijzigt, ontvang je hierover persoonlijk bericht van de provider. Ook kan je je bundels omhoog en omlaag blijven bijstellen.

CombiVoordeel en Telfort Compleet-voordeel blijft, zolang de KPN en Telfort-producten op één adres staan en je aan de voorwaarden voldoet. Houd er wel rekening mee dat je voortaan een factuur van KPN krijgt.

Versterken met de beste elementen

De komende tijd wordt het KPN-merk versterkt met de beste elementen van de drie verdwijnende merken: de uitstekende service van XS4ALL, de betaalbare voordeeldiensten van Telfort en de persoonlijke service en zakelijk advies van Yes Telecom. “Door de focus zijn we in staat om consumenten en ondernemers een nog betere gebruikerservaring te bieden met toonaangevende combinaties van vaste en mobiele diensten”, vertelt Jean-Pascal van Overbeke, Hoofd Consumentenmarkt van KPN.

Geschiedenis van Telfort

Telfort werd in 1996 opgericht uit een samenwerking tussen de Nederlandse Spoorwegen en British Telecommunications. Meerdere overnames en bedrijfsnamen verder, kocht KPN het bedrijf onder de naam Telfort. Vandaag de dag is het nog steeds onderdeel van KPN. Telfort biedt naast mobiele abonnementen ook pakketten met internet, tv en bellen voor thuis aan.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 09-01-2020