4,7/5
Trustpilot 48.236 reviews

Stap extra makkelijk én eerder over op je nieuwe Tele2-abonnement

Nieuwe ontwikkelingen

Kan je niet wachten om een gloednieuwe telefoon met abonnement of sim only uit te zoeken van Tele2, maar heb je nog een lopend abonnement bij een andere provider? Dan hebben wij goed nieuws, want vanaf nu stap je al 4 maanden voor het einde van je mobiele abonnement over naar Tele2. En dat is niet alles: ook het blijven bellen met je vertrouwde mobiele nummer regel je vanaf nu tijdens je overstap extra makkelijk, met slechts één sms.

Waar je eerder vanaf twee maanden voordat je abonnement afliep kon overstappen op een voordelig abonnement van Tele2, kan dit nu al vier maanden van tevoren. Tele2 zegt het contract bij je huidige provider dan voor je op. Niet alleen de overstaptermijn is naar voren geschoven, ook het proces om nummerbehoud aan te vragen is een stuk makkelijker geworden. Het opgeven van je simkaartnummer en de einddatum van je contract is namelijk niet meer nodig.

Geregeld met één sms

In de nieuwe situatie is je nummerbehoud geregeld met één sms. Je hoeft in het bestelformulier alleen aan te geven wat je huidige nummer is en vervolgens vink je aan dat je je nummer wilt behouden. Nadat je de bestelling hebt geplaatst krijg je een automatische sms met een 5-cijferige code. Deze ontvang je om te controleren of het mobiele nummer echt bij jou hoort. Binnen 24 uur kan je een sms terugsturen ter bevestiging van je mobiele nummer. Lukt dit niet? Dan neemt de klantenservice van Tele2 na 24 uur contact met je op, zodat het nummerbehoud alsnog aangevraagd kan worden bij je huidige provider.

Tele2 is de eerste provider waarbij je je nummerbehoud met slechts één sms regelt. Uiterlijk in april 2018 gaan alle telecomproviders over op dit nieuwe, vereenvoudigde proces. Wil jij ook overstappen op een voordelig Tele2-abonnement? Check de mogelijkheden.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 23-11-2017