4,7/5
Trustpilot 48.836 reviews

Mobiel.nl bestaat 20 jaar!

Acties

Het afgelopen jaar was een bijzonder jaar voor Mobiel.nl. We bestonden namelijk 20 jaar in 2020! De eerste jaren als Studentmobiel, en sinds 2016 als Mobiel.nl. Een mijlpaal waar we met recht trots op zijn en die we graag met onze klanten vierden met superscherpe deals. Natuurlijk kan je ook nu terecht voor de beste deals. Check snel onze aantrekkelijke sim only-aanbiedingen, abonnementen met telefoon, deals voor losse telefoons en handige accessoires die bij je telefoon passen.

Al 20 jaar vergelijken en kopen

Bij Mobiel.nl kan je al 20 jaar alle smartphones en abonnementen van de beste aanbieders vergelijken en direct kopen. Zoek je een voordelige sim only, een abonnementen met telefoon, of liever een losse telefoon? Ook voor handige accessoires die bij je telefoon passen ben je bij Mobiel.nl aan het juiste adres. Je betaalt tijdelijk ook nog eens geen aansluitkosten voor je nieuwe sim only.

Hoe het allemaal begon

Er is een hoop veranderd in de afgelopen 20 jaar. Het begon allemaal vanaf de studentenkamer van drie Delftse studenten. Een bedrijfje in de verkoop van sim only-abonnementen groeide al snel uit tot serieuze speler in de telecommarkt. De webshop werd meerdere keren in een nieuw jasje gestoken en Studentmobiel kreeg in 2016 een nieuwe naam: Mobiel.nl. Benieuwd naar de afgelopen jaren? Bekijk onze geschiedenis.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 17-12-2020