4,7/5
Trustpilot 47.095 reviews

Alles over de nieuwe Samsung Galaxy Note 10(+)

Aankondigingen & Geruchten

Een computer in je broekzak? De nieuwe Galaxy Note 10 en Note 10+ zijn het. De toestellen bieden uitzonderlijke prestaties die goed van pas komen als fanatieke smartphonegebruiker. De nieuwe Note-serie is niet alleen extreem krachtig, maar heeft ook een luxe design, innovatieve snufjes en is efficiënt in gebruik. De nieuwe Galaxy Notes zijn jouw ideale partner om een lange werkdag of middag gamen mee door te brengen.

IJzersterke en zuinige batterij

De twee nieuwe Notes hebben veel te bieden als het op de accu aankomt. De intelligente batterij gaat zorgeloos de hele dag mee. En is hij leeg? Binnen een half uur ben je weer voorzien van een volle batterij dankzij Super Fast Charge 2.0. Een mooie aanwinst van de batterij is dat je andere apparaten kunt opladen met het toestel. Laad bijvoorbeeld je oortjes op onderweg of de Samsung Galaxy van een vriend. Andersom kan natuurlijk ook.

Productief werken

Zoals we ook van eerdere Note-varianten gewend zijn is er weer een handige S-pen aanwezig. Met de intelligente pen maak je snel aantekeningen die je toestel automatisch omzet in getypte tekst. Je kan de pen zelfs als afstandsbediening voor je toestel gebruiken. Wil je je telefoon aansluiten op de computer? Dat kan met DeX Live – zonder dat je data hoeft over te zetten. Zo gebruik je de Note 10 en Note 10+ als een échte computer. Dankzij de supersnelle processor kan je razendsnel werken.

Video’s en foto’s die indruk maken

Je hoeft geen pro te zijn om prachtige beelden te maken met de nieuwe Note. De UltraWide lens, een Wide lens en Telefotolens (én een extra DepthVision-lens op de Note 10+) zorgen dat ieder kiekje lukt. Ook filmen is een fluitje van een cent. Video’s met veel beweging blijven zelfs scherp en het beeld wordt niet onrustig. Met Live Focus film je de voorgrond scherp, de achtergrond onscherp voor een professioneel resultaat.

Slank design en groot scherm

Het design van de Samsung Galaxy Note 10 en Note 10+ is ultradun en licht. Hierdoor ligt het toestel lekker in de hand én ziet hij er luxe uit. Het scherm is 6.3 inch groot bij de Note 10 en 6.8 inch bij de Note 10+. Het kijken van video’s, het spelen van games en het gebruik van al je apps wordt op groot beeld nóg aangenamer.

Verschillen Galaxy Note 10 en 10+

De twee nieuwe telgen uit de Note-serie lijken op het eerste oog als twee druppels water op elkaar. Een verschil dat wel direct opvalt van de buitenkant is het formaat: de Note 10+ is behoorlijk groot met 6.8 inch, terwijl de Note 10 een schermoppervlak van 6.3 inch heeft. De camera van de Note 10+ is net iets beter dankzij de toevoeging van een extra DepthVision-lens. Daarnaast is het werkgeheugen van de Note 10+ nóg krachtiger met 12 GB RAM. De Note 10 beschikt over 8 GB RAM. De batterij van de Plus-variant is met 4200 mAh ook krachtiger dan de Note 10, welke een batterijcapaciteit van 3500 mAh heeft. De Note 10+ is ook verkrijgbaar met 512 GB aan opslaggeheugen.


Ben jij er al uit welke Galaxy Note het beste bij je past? Vergelijk eenvoudig alle mogelijkheden in combinatie met een abonnement naar keuze óf als los toestel en maak zelf slim de juiste keuze voor je nieuwe toestel.

Pre-order nu met € 100,- extra inruilwaarde

Pre-order je de Note 10 of Note 10+ tussen 7 augustus en 22 augustus? Dan ontvang je €100,- bovenop de inruilwaarde van je oude toestel. Het opsturen van je oude toestel kan t/m 22 september 2019. Kijk hier voor meer details.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 08-08-2019