4,7/5
Trustpilot 48.209 reviews

KPN start met nieuwe abonnementen tegen scherpere prijzen

Nieuwe ontwikkelingen

Waar je voorheen de keuze had tussen Budget, Basis en Zorgeloos, gooit KPN het per 4 februari 2019 over een andere boeg. De provider komt met nieuwe abonnementen. Hiermee profiteer je van grotere databundels tegen scherpere prijzen en meer keuzevrijheid. Met Combikorting profiteer je bij geselecteerde toestellen ook nog van extra korting op je abonnement. En als kers op de taart krijg je daar met KPN Compleet nog eens € 5,- korting per maand bovenop.

Keuzevrijheid, grotere databundels en scherpe prijzen

Bij ieder abonnement kies je vanaf nu uit onbeperkt bellen en 150 belminuten. Omdat het gemiddelde gebruik van de databundels stijgt, krijgen ook de kleinere abonnementen standaard een grotere databundel. De databundels van de grootste abonnementen worden zo groot dat je zorgeloos kunt genieten van internet. Het grote voordeel is dat de prijzen hierdoor niet hoger worden.

Combikorting op diverse toestellen

Naast een gunstige verhoging van de databundels verlaagt KPN in februari 2019 de prijs van een aantal toptoestellen. Kies je slim voor de iPhone XS, iPhone XR, iPhone X of iPhone 8 in combinatie met een 2-jarig abonnement van KPN? Dan ontvang je iedere maand € 3,- korting op je factuur. Ook bij de Samsung Galaxy S9, Huawei Mate 20 Pro, Huawei Mate 20 en Huawei P20 Pro ontvang je deze extra factuurkorting op je abonnement.

KPN Compleet

Heb je meerdere abonnementen van KPN op jouw adres? Dan profiteer je ook nog van KPN Compleet. Je krijgt € 5,- korting per maand op je mobiele abonnement. Met twee mobiele abonnementen bel je onderling gratis met alle KPN-nummers en kan je MB’s onderling delen. Heb je een pakket met internet, tv en bellen voor thuis? Dan krijg je naast € 5,- korting gratis zenders en films met een tv-pakket naar keuze en dubbel zoveel data, minuten sms’jes.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 04-02-2019