Nieuws van Mobiel.nl

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en ontwikkelingen binnen de telecommarkt.

Uitgelicht nieuws

De top 5 camerasmartphones van 2020

Tips & Tricks

Vind jij het belangrijk om goede foto’s en video’s met je smartphone te kunnen maken? Hier vind je de 5 beste camerasmartphones van dit moment.

Lees meer
Kies onderwerp

Meer nieuws

Acties

Superscherpe prijzen met de GO! GO! GO! DEALS van T-Mobile

Het netwerk van T-Mobile is uitgeroepen tot het snelste mobiele netwerk van Nederland en dit vieren we met aantrekkelijke GO! GO! GO! DEALS. Bestel snel jouw ideale abonnement met smartphone of sim only.

Tips & Tricks

Originele cadeaus voor de feestdagen

Kan je wel wat cadeautips gebruiken voor de feestdagen? Laat je inspireren met een aantal leuke cadeautips voor jong en oud.

Tips & Tricks

Aantrekkelijke extra's bij het combineren van je mobiele abonnement met alles-in-1 voor thuis

Benieuwd welke extra's je krijgt als je je mobiele abonnement combineert met alles-in-1 voor thuis? Wij zetten alle voordelen per provider voor je op een rij.

Aankondigingen & Geruchten

De specs van de nieuwe iPhone X op een rij

De iPhone X is vanaf nu te koop bij Mobiel.nl! Benieuwd naar alle ins en outs van dit gloednieuwe toestel van Apple? Hier lees je er meer over.

Nieuwe ontwikkelingen

Identificeren via iDIN bij aankoop van je mobiele abonnement

Je identiteitsbewijs opsturen tijdens het bestellen van je nieuwe abonnement? Dat is met iDIN verleden tijd. Identificeer je bij Mobiel.nl veilig en makkelijk via je eigen bank.

Nieuwe ontwikkelingen

Nieuw bij Mobiel.nl: internet, tv en bellen voor thuis

Op zoek naar het ideale pakket voor thuis? Mobiel.nl maakt het nu mogelijk om naast je mobiele abonnement ook je abonnement voor internet, tv en vaste telefonie te vergelijken en af te sluiten.