4,7/5
Trustpilot 47.095 reviews

Mobiel.nl weer trotse partner van Expeditie Robinson

Aankondigingen & Geruchten

Expeditie Robinson-fans, pak de popcorn er maar bij! Het nieuwe seizoen begint weer. Net als vorig jaar is Mobiel.nl de officiële partner van het avontuurlijke tv-programma. Je zal jouw kompas in de mobiele jungle dus voor, tussen en na de uitzending en in de reclameblokken rondom Expeditie Robinson voorbij zien komen.

Kruip dit jaar niet op donderdagavond voor de buis, maar op de zondagavond. En vergeet niet dat je dit keer naar RTL4 moet zappen om het programma te bewonderen. Kaj Gorgels gaat voor het eerst samen met Nicolette Kluijver de presentatie op zich nemen. Op 1 september om 20:00 uur trapt het programma af.

De kandidaten moeten -net als bij Mobiel.nl- slimme keuzes maken tijdens de eilandraden, complotten, proeven en het overleven op een onbewoond eiland. De deelnemers die de uitdaging aangaan zijn inmiddels bekendgemaakt. Bekende Nederlanders die je terug zal zien in Expeditie Robinson 2019 zijn Thomas Berge, Kim Kötter, Akwasi, Tim Coronel, Hugo Kennis, Fien Vermeulen, Rijk Hofman, Eva Koreman, Eva Cleven, Yvette Broch, Rob Geus, Shary-An Nivilac, Mariana Verkerk, Frank van der Lende, Jaap van Deurzen, Dionne Slagter, Anita Heilker en Kalvijn. Later zullen er nog twee kandidaten bijkomen.

Zit jij ook aan de buis gekluisterd op de zondagavond? Veel kijkplezier!

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 30-08-2019