4,7/5
Trustpilot 48.836 reviews

Een refurbished iPhone, wat is dat?

Slimme tips

Refurbished iPhones, je ziet ze tegenwoordig bijna overal. Misschien heb jij er ook weleens iemand over gehoord. Maar wat betekent “refurbished” nou eigenlijk precies? En wat is het voordeel van zo’n toestel? Wij vertellen je er graag meer over.

De betekenis van Refurbished

De letterlijke vertaling van refurbished is “gereviseerd”, oftewel: het controleren en renoveren van producten. In dit geval iPhones. Refurbished iPhones zijn vaak teruggestuurd door een overschot in voorraad, kleine technische fouten of een inruilprogramma. Robots controleren vervolgens de smartphone op 50 verschillende punten, waarna een technisch specialist de smartphone nogmaals checkt, schoonmaakt en renoveert. Eigenlijk is een Refurbished mobiel dus nét niet nieuw, maar ook niet tweedehands. Het zit er tussenin.

De voordelen van Refurbished

  • – Betaal tot wel 60% minder dan de nieuwprijs voor je telefoon;
  • – Kies ook uit oudere iPhones die nieuw niet meer leverbaar zijn;
  • – Krijg net als bij een nieuwe iPhone twee jaar garantie;
  • – Draag je steentje bij aan een beter milieu;
  • – Bepaal zelf de conditie van je toestel.

  • Van duur naar duurzaam

    Een Refurbished iPhone is niet alleen beter voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Het produceren van steeds meer nieuwe smartphones zorgt namelijk voor veel elektronisch afval, en dat is natuurlijk niet erg duurzaam. Door een refurbished iPhone een tweede leven te geven, draag jij bij aan een milieubewustere wereld.

Beschikbaar in verschillende condities

Mobiel.nl koopt refurbished toestellen in bij Forza, één van de grootste leveranciers van refurbished toestellen in Nederland. Als je een refurbished iPhone koopt bij Mobiel.nl, mag je er altijd vanuit gaan dat deze technisch 100% in orde is. We verkopen de refurbished toestellen in twee verschillende condities, namelijk A Grade en B Grade. Zo bepaal jij zelf het prijskaartje én de staat van je nieuwe smartphone.

* A Grade: Toestellen met een A Grade zijn zo goed als nieuw, en hebben maar één tot drie lichte gebruikssporen. Als deze er zijn, zitten ze meestal op de behuizing van de smartphone.

* B Grade: Toestellen met een B Grade zijn zichtbaar gebruikt, en hebben soms deukjes of krasjes aan de buitenkant. Op technisch vlak zijn er geen mankementen aan het toestel merkbaar. Het voordeel van een B Grade toestel is dat hij erg scherp geprijsd is.

Refurbished mobiel kopen

Zie jij het wel zitten om een refurbished Apple-toestel te kopen? Kies zelf de refurbished iPhone die het beste bij je wensen past. De smartphones kan je natuurlijk ook combineren met een voordelig abonnement naar keuze.

Beschikbare Refurbished iPhones

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 07-12-2017