4,6/5 op Trustpilot 4,6/5
Trustpilot 51.671 reviews

Verdubbel je bundels met Simyo Compleet

Acties

Goed nieuws voor iedereen met een sim only-abonnement van Simyo! Simyo introduceert iets nieuws: Simyo Compleet. Je krijgt hiermee een verdubbeling van je data en belminuten als je ook internet voor thuis van KPN hebt. Dit extra voordeel kost je niets extra’s.

Simyo Compleet

Met een sim only van Simyo maak je gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Daarom belonen ze je graag als je óók internet voor thuis van KPN kiest. Dus heb je nu bijvoorbeeld een bundel van 2 GB en 300 belminuten? Dan verdubbelt Simyo dit gratis naar 4 GB en 600 belminuten zodra je ook KPN Thuis bestelt. Aan je contract bij KPN voor thuis verandert niets.

Simyo Compleet in het kort

  • Elke maand twee keer zoveel MB’s en belminuten
  • Mobiel én Thuis op het betrouwbare KPN-netwerk
  • Maandelijks omhoog of omlaag bijstellen van je sim only
  • De beste telecomprovider volgens De Consumentenbond

Simyo Compleet activeren

Staan beide abonnementen op jouw adres? Dan is het aanzetten van Simyo Compleet eenvoudig geregeld. Log in op je account van Simyo en volg de stappen om Simyo Compleet te activeren. Je hoeft zelf niets aan KPN door te geven. Simyo checkt voor je of jouw adresgegevens bij Simyo overeenkomen met het adres dat bij KPN bekend is voor je Thuis-abonnement.

Verdubbeling van je bundels

Is het activeren gelukt? Dan krijg je de eerste dag van de volgende maand al je verdubbeling van je sim only-bundels. Er verandert niets aan de kosten van je abonnement. Je zit nergens aan vast en je kan je op ieder gewenst moment afmelden voor Simyo Compleet. Ook kan je nog steeds je bundels naar boven of beneden bijstellen via je Simyo-account.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 1/9/2019

Ook interessant


Dit artikel interessant of leuk?

Deel met je vrienden


Meer nieuws van Mobiel.nl

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Terug naar overzicht