4,6/5 op Trustpilot 4,6/5
Trustpilot 52.178 reviews

Hogere internetbundels met de Doe Je Ding Deals van Simyo

Acties

Iedere maand zo voordelig mogelijk uit zijn voor je mobiele abonnement, wie wil dat nou niet? Met Simyo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Met de tijdelijke Doe Je Ding Deals van Simyo betaal je nóg minder voor je abonnement.

Verhoging van je internetbundel

Kies je nu voor Simyo, dan verhoogt Simyo je internetbundels zonder dat je extra betaalt. Ga je bijvoorbeeld voor een flexibel maandabonnement met 6 GB en krijg 2 GB gratis. Of kies voor 10 GB en ontvang tijdelijk 5 GB extra. Tijdelijk betaal je ook nog eens geen aansluitkosten op alle sim only's. Daarmee bespaar je nog eens € 14,99.

Wacht niet te lang met beslissen, want deze actie is wegens succes verlengd t/m 31 juli 2021.

Flexibele sim only

Zit je liever niet aan een bundel vast? Of wisselt je verbruik iedere maand? Op ‘Mijn Simyo’ pas je elke maand gratis je bundels aan. Zowel naar boven als naar beneden. Voor extra flexbiliteit is het ook handig om te kiezen voor een maandelijks opzegbare sim only. En wist je dat Simyo door de Consumentenbond is uitgeroepen tot beste telecomprovider?

Simyo Compleet

Met een sim only van Simyo maak je gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Daarom belonen ze je graag als je óók internet voor thuis van KPN kiest. Dus heb je nu bijvoorbeeld een bundel van 2 GB en 300 belminuten? Dan verdubbelt Simyo dit ook nog eens gratis naar 4 GB en 600 belminuten zodra je ook KPN Thuis bestelt. Aan je contract bij KPN voor thuis verandert niets.

Bekijk snel de scherpste Doe Je Ding Deals.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 5/31/2021

Ook interessant


Dit artikel interessant of leuk?

Deel met je vrienden


Meer nieuws van Mobiel.nl

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Terug naar overzicht