4,7/5
Trustpilot 47.095 reviews

Speel mee met Slim Quizzen op SLAM! en win een telefoon

Aankondigingen & Geruchten

‘Tudutudu…’ Een ringtone die standaard op je telefoon staat? Dat hoeft tegenwoordig niet meer! Die ene dancetrack of technoplaat is natuurlijk veel lekkerder als je telefoon gaat. Hoe goed ben jij in het herkennen van een ringtone? Lees snel verder, want je maakt door mee te spelen met Slim Quizzen bij SLAM! namelijk iedere week kans op een nieuwe telefoon van Mobiel.nl.

Ik wil een telefoon winnen, wat moet ik doen?

Speel iedere donderdag rond 9:00 uur mee met Slim Quizzen in Early Birds. In dit ochtendprogramma op radio SLAM! bouwt radio-dj Martijn La Grouw een bekende hit om naar een 8-bit ringtone (denk aan het geluid van Mario). Aan jou de taak te raden welke hit van de afgelopen 20 jaar dit is.

Belt Martijn je op in de uitzending en heb je het antwoord goed? Dan win je een telefoon van Mobiel.nl. Pak dus snel je kop koffie erbij, zet je radio iedere donderdagochtend op SLAM! en speel mee!

Nóg meer Slim Quizzen

Klinkt het winnen van mooie prijzen je als muziek in de oren en krijg je maar geen genoeg van Slim Quizzen? Goed nieuws: binnenkort speel je óók weer mee met Slim Quizzen op het Instagram-kanaal van Mobiel.nl! Mis het niet door ons te volgen en de pagina in de gaten te houden.

Veel succes!

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 17-03-2021