Nieuw bij Mobiel.nl: smartphonereparatie op servicepunt

Nieuwe ontwikkelingen

Het is natuurlijk erg vervelend als je smartphone kapot gaat. Bij Mobiel.nl is het nu mogelijk om je smartphone te laten repareren. Op onze servicepunten in Utrecht en Vlaardingen is een smartphonereparateur aanwezig om jouw kapotte smartphone direct te repareren op locatie.

Smartphonereparatie buiten fabrieksgarantie

Voor alle reparaties die niet onder de fabrieksgarantie vallen, zoals schermreparaties, kapotte knoppen of laadpoorten, werkt Mobiel.nl nauw samen met Fixtel. Het maakt dus niet uit of het een Samsung is met een kapotte oplaadpoort of een Apple met een gebroken scherm, alles kan gefixt worden.

Reparatie terwijl je wacht

Bij onze servicepunten is een gecertificeerd Fixtel-reparateur aanwezig om jouw smartphone direct op locatie te repareren terwijl jij wacht. Zo kan jij snel weer genieten van je smartphone. Een afspraak maken bij Fixtel in Leidschendam of Berkel en Roodenrijs is ook mogelijk.

Is jouw smartphone kapot? Bekijk dan snel de tarieven en maak een afspraak voor reparatie. Check ook meteen de openingstijden van onze servicepunten (onderaan de pagina).

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 16-09-2020