4,7/5
Trustpilot 48.236 reviews

Bestel de Sony Xperia XZ3 tijdelijk met headset t.w.v. € 380,-

Acties

De nieuwe Xperia XZ3 van Sony is officieel aangekondigd. Het nieuwe vlaggenschip onderscheidt zich met een mooi 6 inch OLED-scherm met Sony’s respectabele BRAVIA® TV technologie. Bestel je ‘m nu alvast? Dan krijg je er een Sony-headset t.w.v. € 380,- bij. Beslis dus op tijd.

Bestel je in de actieperiode van 1 oktober t/m 4 november 2018 de Xperia XZ3 bij Mobiel.nl, dan kom je in aanmerking voor de Sony Wireless Noise Cancelling headset (WH-1000XM3). De headphone heeft zelfs de beste audiotechnologie van Sony. Je verbindt de headphone gemakkelijk met je toestel dankzij bluetooth.

Sony-headset ontvangen

  1. Bestel bij Mobiel.nl de nieuwe Xperia XZ3 van Sony uiterlijk op 4 november met een abonnement naar keuze of los.
  2. Vul, nadat je het toestel hebt besteld, het registratieformulier van Sony in. Zorg dat je een foto van het uitgeknipte IMEI-nummer van de verpakking hebt, een afbeelding van jouw orderbewijs, je EAN-nummer en het IMEI-nummer. Ook moet je je naam, adres en woonplaats invullen. Het claimen van de headset kan uiterlijk op 18 november 2018.
  3. Als je ingevulde gegevens correct en volledig zijn, ontvang je de headset binnen 4 weken op het opgegeven adres. Ontbreken er gegevens? Dan geldt de actie pas vanaf het moment dat jouw gegevens bekend zijn bij Sony. Na 18 november komt het recht op deelname te vervallen.

Bekijk de actievoorwaarden voor meer details over de actie, deelname en je gegevens.

De Sony Xperia XZ3

De Xperia XZ3 is een luxe toestel, voorzien van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van smartphones. De high-end telefoon, die de opvolger is van de Xperia XZ2, heeft een vernieuwend design en biedt de ultieme entertainment-ervaring. Het 6 inch beeldscherm is 11 procent groter en heeft voor het eerst QHD+ resolutie. Het toestel heeft 64 GB intern geheugen, 4 GB werkgeheugen en is daarnaast waterbestendig.

Foto’s schiet je met de 19 megapixelcamera met Motion Eye-technologie. Met de goede 13 megapixel selfiecamera met handige extra’s maak je professionele foto’s van jezelf. Kies bijvoorbeeld voor de bokeh-functie, waarbij je de achtergrond wazig maakt en het belangrijkste object eruit laat springen.

Enthousiast over de Xperia XZ3? Bestel ‘m nu en loop de actie niet mis.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 04-10-2018