4,7/5
Trustpilot 48.836 reviews

Profiteer van de Superlimited Superdeals bij T-Mobile

Acties

Profiteer van de Superlimited Superdeals van T-Mobile! Tijdelijk krijg je 10 GB voor de prijs van 5 GB op heel veel verschillende telefoons met een T-Mobile abonnement én bij sim only.

Superlimited Superdeals met telefoon

Een van de allerbeste telefoons van dit moment bemachtigen? Upgrade nu naar je favoriete toestel, want met de Superlimited Superdeals krijg je hoge korting. Kies bijvoorbeeld de iPhone 12, de OPPO Find X3 Neo of de Samsung Galaxy S21 met extra veel voordeel.

Superlimited Superdeals met sim only

Ook het switchen naar een sim only van T-Mobile is nu een extra slimme keuze. Bij alle sim only’s profiteer je namelijk van 10 GB voor de prijs van 5 GB. Zo kan je onbezorgd video’s kijken, navigeren naar al je bestemmingen, social media eindeloos verversen en urenlang muziek luisteren zonder je zorgen te maken over je internetverbruik. En dat tegen een superscherpe prijs.

Meer abonnementen? Nóg meer voordeel

Heb je meerdere T-Mobile-abonnementen en/of T-Mobile Thuis op jouw adres? Dan ontvang je bovenop de Superlimited Superdeals nóg 2 GB extra data en € 2,50 korting per maand of zelfs € 10,- korting op je Unlimited-abonnement.


Wacht niet te lang met bestellen, want de deals zijn maar tijdelijk geldig. Moeite met het maken van jouw slimme keuze? Onze klantenservicemedewerkers helpen je graag met het kiezen van een T-Mobile-aanbieding die bij jouw wensen past.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 26-07-2021