4,6/5 op Trustpilot 4,6/5
Trustpilot 51.671 reviews

Profiteer van de Dit wil ik-weken van Tele2

Acties

De Tele2 Dit wil ik-weken zijn gestart. Tijdelijk krijg je extra hoge kortingen op een nieuwe telefoon met abonnement of een voordelige sim only. Sla dus snel je slag en bespaar flink op je maandelijkse telefoonrekening!

Abonnementen

Met de Dit wil ik-weken van Tele2 zijn er allerlei verschillende deals, zodat er altijd iets voor je bij zit. Kies bijvoorbeeld voor een sim only met 20 GB internet voor maar € 17,- per maand. Of ga voor 10 GB internet met 200 minuten/sms’jes voor maar € 13,- per maand. Ook een Unlimited Data-abonnement is nu extra voordelig.

Telefoon met abonnement

Je telefoon met abonnement upgraden is ook een slimme keuze tijdens de Dit wil ik-weken. Kies bijvoorbeeld de iPhone 12 met 20 GB en 200 minuten, de Samsung Galaxy S21 met 20 GB en 200 minuten of de OPPO A74 met 20 GB en 200 minuten voor een absurd lage prijs.

Geen aansluitkosten

Kies je voor de Dit wil ik-weken, dan bespaar je niet alleen op je abonnement, maar ook op je aansluitkosten. Tijdens de actieperiode betaal je helemaal niets voor het overzetten van je abonnement, terwijl dit anders € 30,- kost bij een abonnement met telefoon en € 20,- bij een sim only..

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 7/5/2021

Ook interessant


Dit artikel interessant of leuk?

Deel met je vrienden


Meer nieuws van Mobiel.nl

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Terug naar overzicht