4,7/5
Trustpilot 49.164 reviews

Top 5 apps van de maand mei

Slimme tips

Van shoppen tot sporten, bankieren en het nieuws lezen. De keuze is reuze voor leuke en handige apps in de App Store en Play Store. Benut jij je smartphone al optimaal met leuke apps? Wij zetten apps die je niet mag missen op een rij.

1. VakantiePiraten

Toe aan een welverdiende vakantie, maar zwem je niet in het geld? Met de app van VakantiePiraten vind je de beste reisdeals van dat moment voor vakanties, vluchten en hotels. Door het instellen van filters vind je precies waar je naar op zoek bent voor een prikkie. Handig: je kunt zelfs een reisalarm instellen die is afgestemd op jouw voorkeuren voor bestemming, vertrekluchthaven en budget. Zodra VakantiePiraten een deal vindt die matcht met jouw wensen, sturen ze je een notificatie.

Download VakantiePiraten: iOS / Android

2. Duolingo

Altijd al je Engels willen verbeteren? Dit is je kans. Schaaf je Engels stapsgewijs en bij op een leuke en competitieve manier via de gratis app DuoLingo. Verdien hartjes bij een goed antwoord en verlies ze bij een fout antwoord. Ben je al je hartjes kwijt voordat je bij het einde van een oefening bent? Dan moet je opnieuw beginnen. Ook Spaans, Italiaans, Portugees, Frans of Duits leren kan via de app, maar wel alleen vanuit het Engels.

Download Duolingo: iOS / Android

3. Social Deal

Is je inspiratie voor een leuk restaurant, hotel of een leuk dagje uit een beetje op? Neem eens een kijkje op Social Deal en ontdek leuke hotspots in de buurt en andere steden met veel korting. Het voordeel kan zelfs oplopen tot 70%. Reserveer met één klik een tafeltje voor vanavond of een dagje wellness.

Download Social Deal: iOS / Android

4. AliExpress

Duizenden merken en miljoenen producten tegen superscherpe prijzen op één plek vind je op de grootste webwinkel van de wereld: AliExpress. Van kleding tot meubels, sportapparatuur, klusspullen en speelgoed laat je voor een prikkie importeren vanuit de hele wereld. Bovendien zijn er veel producten verkrijgbaar die je in Nederland niet kunt bestellen. Je kunt gemakkelijk afrekenen via iDEAL. Omdat veel producten uit Azië komen, kan het wel wat langer duren voordat je je spullen in huis hebt. Neem snel een kijkje!

Download AliExpress: iOS / Android

5. Storytel

Met de app van Storytel kan je onbeperkt naar luisterboeken luisteren waar je maar wilt. De app registreert waar je bent gebleven. Daarnaast kun je je voorleessnelheid aanpassen. Met een abonnement heb je toegang tot duizenden luisterboeken en honderden e-books voor een vast bedrag per maand. Wil je eerst proberen of het iets voor je is? De eerste 14 dagen zijn gratis.

Download Storytel: iOS / Android

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 5/7/2019