4,7/5
Trustpilot 49.164 reviews

Ontvang tot € 150,- retour bij de Samsung Galaxy S9(+)

Acties

Wie slim kiest, kiest de Galaxy S9 of Galaxy S9+. Tijdelijk krijg je namelijk € 100,- retour als je de Samsung Galaxy S9 of Galaxy S9+ met 64 GB geheugen koopt en zelfs € 150,- bij de Galaxy S9 of Galaxy S9+ met 256 GB geheugen. Geniet dus extra voordelig van de leuke snufjes van de nieuwste Samsung Galaxy.

Let op: deze actie is inmiddels verlopen.

Tot en met 17 februari 2019 krijg je € 100,- retour bij de Galaxy S9, S9+ en Note9.

Retourbedrag ontvangen

  1. Bestel een nieuwe Samsung Galaxy S9 of Galaxy S9+ uiterlijk op 23 september 2018 met een abonnement naar keuze of als los toestel bij Mobiel.nl.
  2. Vul nadat je het toestel besteld hebt het online registratieformulier van Samsung in. Upload hierbij een kopie van je factuur en een foto van de streepjescode van de verpakking met EAN-code en het IMEI-nummer. Dit kan uiterlijk op 6 oktober 2018.
  3. Na controle van je aanvraag door Samsung, krijg je bij goedkeuring binnen 6 weken het retourbedrag op je rekening gestort.

Retourbedrag per toestel

Voorwaarden

De actie loopt van 2 juli 2018 t/m 23 september 2018 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Het online registratieformulier invullen kan uiterlijk op 6 oktober 2018. Daarnaast kan je maximaal drie keer deelnemen per huishouden. Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere promoties op de Galaxy S9 of S9+. Bekijk de bijzondere actievoorwaarden voor meer details over de actie.

Meer over de Galaxy S9(+)

Zoals we van Samsung gewend zijn, zijn de Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus nog indrukwekkender dan hun voorgangers. Beide toestellen zitten vol met vernieuwende functionaliteiten, zoals een camera met dubbel diafragma, die reageert als het menselijk oog. De dunne schermranden maken de Galaxy S9 en de grotere S9+ ideaal voor het kijken van foto’s en video’s en het spelen van games.

Geniet daarnaast met S9 en S9+ van innovaties als AR Emoji, waarmee je selfies kan veranderen in een geanimeerde versie van jezelf. Met de Super Slow-mo-functie op de camera zet je de tijd bijna stil en met Live Translation leest de camera wat jij niet kan lezen uit andere talen. Ook het delen van je scherm met ieder verbonden Samsung-scherm behoort tot de nieuwe mogelijkheden. Twijfel je nog tussen de S9 en S9+? Lees meer over de verschillen.

Slim overstappen met Smart Switch

Met Samsung Smart Switch stap je altijd gemakkelijk en veilig over op je nieuwe Galaxy-toestel. Je gegevens zet je in een handomdraai over van je oude naar je nieuwe telefoon, ook als je nu bijvoorbeeld een iPhone hebt. Lees meer over Smart Switch.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 7/2/2018

Ook interessant


Dit artikel interessant of leuk?

Deel met je vrienden


Meer nieuws van Mobiel.nl

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Terug naar overzicht