4,6/5
Trustpilot 50.091 reviews

Nieuw bij Mobiel.nl: internet, tv en bellen voor thuis

Nieuwe ontwikkelingen

Onze smartphone is de laatste jaren hét apparaat waar we bijna alles mee doen; van filmpjes kijken tot videobellen, e-mailen, chatten en video’s streamen. Altijd en overal, ook thuis. Om de werelden van mobiel en thuis te verbinden, maakt Mobiel.nl het nu mogelijk om naast je mobiele abonnement ook je abonnement voor internet, tv en vaste telefonie te vergelijken en af te sluiten op de website.

Mobiel en thuis combineren

Door een mobiel abonnement te combineren met alles-in-1 voor thuis geniet je ook vanuit huis optimaal van internet en tv op al je schermen. Of je nou het liefst de hele dag kattenfilmpjes kijkt op je smartphone, eindeloos online winkelt, het nieuws op de voet volgt of graag je favoriete tv-programma terugkijkt. Met de voordelige pakketten van KPN, Ziggo, Tele2, Vodafone en Telfort kan het allemaal.

Vergelijk en stel zelf je pakket voor alles-in-1 samen

Het samenstellen van jouw ideale alles-in-1-pakket is heel makkelijk en zo geregeld. Om erachter te komen welke abonnementen er op jouw adres mogelijk zijn, gebruik je de postcodecheck op onze website. Je hoeft alleen je postcode in te vullen, zodat wij alle mogelijkheden op jouw adres kunnen laten zien. Nadat je de mogelijkheden voor alles-in-1, internet, tv en bellen op jouw adres hebt vergeleken, vul je je persoonlijke gegevens in en plaats je veilig en snel de bestelling. Wij regelen dan de rest!

Extra combinatievoordeel

Wist je al dat je vaak leuke extra’s krijgt als je een mobiel abonnement én pakket voor internet, tv en bellen bij dezelfde provider afsluit? Zo ontvang je met KPN bijvoorbeeld € 5,- korting per maand en extra veel data als je een mobiel abonnement met een alles-in-1-pakket combineert. Naast deze aantrekkelijke extra’s is het natuurlijk ook extra gemakkelijk als je voor al je vragen, facturen en administratie op één plek terecht kan.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 10/11/2017

Ook interessant


Dit artikel interessant of leuk?

Deel met je vrienden


Meer nieuws van Mobiel.nl

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Terug naar overzicht