4,7/5
Trustpilot 49.523 reviews

Formule1-tickets én een Red Bull Ring smart cover bij een speciale versie van de Galaxy S9(+) met Vodafone

Acties

Krijg je geen genoeg van alles wat met Formule1 te maken heeft? Vodafone biedt tussen 16 april en 27 mei 2018 speciaal voor fans een unieke Red Bull Ring-variant aan van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+. De provider geeft hierbij exclusieve cadeaus weg die je niet wil missen: een speciale smartcover in thema én weekendtickets voor de Grand Prix in Oostenrijk.

Let op: deze actie is verlopen.

Red Bull Ring smartcover

Bij álle Vodafone-abonnementen in combinatie met de limited edition van de Galaxy S9(+) krijg je een indrukwekkende Red Bull Ring smart cover cadeau bij je bestelling. Deze cover beschermt niet alleen je smartphone, maar heeft ook NFC-technologie waarmee een speciaal Red Bull Racing-thema wordt aangebracht op je telefoon voor de ultieme race-sensatie op je telefoon. Verwacht geïnstalleerde ringtones, achtergronden, videobeelden, artikelen en race-informatie.

Formule1-tickets voor de Grand Prix in Oostenrijk

Kies jij voor een Vodafone Red of Vodafone Red Plus-abonnement? Dan krijg jij de unieke kans om op de beste plekken van de tribune Max Verstappen en zijn concurrenten voorbij te zien razen tijdens de Grand Prix in Oostenrijk. De tickets zijn voor het hele weekend, wat betekent dat jij samen met een vriend of familielid de vrije training op vrijdag, kwalificatie op zaterdag en de spannend race op zondag mee mag maken.

Tickets ontvangen

Nadat je het Red (Super)-abonnement hebt besteld, krijg je per sms een unieke code van Vodafone. Ga naar de pagina in de sms (accessoire.vodafone.nl/readytorace) en vul je code in. Vervolgens vul je de gegevens in van de twee personen die naar de Grand Prix gaan en ontvang je een bevestigingsmail met meer informatie. Begin juni wordt gecontroleerd of je in aanmerking komt voor de tickets.

Houd er rekening mee dat Vodafone een beperkt aantal tickets weggeeft voor de Grand Prix. Op = op, dus zorg dat je er op tijd bij bent en deze unieke race-ervaring kan beleven. Meer weten over de voorwaarden voor de tickets? Bekijk de actievoorwaarden van Vodafone.

De Galaxy S9(+) limited edition is vanbinnen precies hetzelfde als de reguliere Galaxy S9. Het verschil zit in de leuke extra’s die je krijgt bij het Red Bull Ring pack.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 4/18/2018