4,6/5
Trustpilot 50.036 reviews

Vodafone Runners: extra scherp geprijsde abonnementen

Acties

Overweeg je een abonnement van Vodafone? Een slimme keuze tijdens de Vodafone Runners met aantrekkelijke kortingen op telefoons en abonnementen. Kies snel de beste deal voor jou!

Vodafone Runners: sim only

Heb je nog een fijne telefoon, maar wil je wel graag je abonnement upgraden? Je krijgt tot € 3,50 korting per maand op een Vodafone abonnement. Daarnaast betaal je nu geen aansluitkosten ter waarde van € 25,- bij álle abonnementen. Heb je ook nog internet van Ziggo? Krijg dan tot € 5,- extra korting per maand en dubbele data. Een slimme keuze dus!

Vodafone Runners: abonnement met telefoon

Ook het upgraden van je telefoon met abonnement is een slimme keuze tijdens de Vodafone Runners. Ga bijvoorbeeld voor de Apple iPhone 13 Pro 128GB met 12,5GB data en onbeperkte minuten voor een superscherpe prijs. Of wat dacht je van de Samsung Galaxy S21, OnePlus Nord 2 of Samsung Galaxy A52s 5G met Vodafone?


Wacht niet te lang met bestellen, want de deals zijn maar tijdelijk geldig. Moeite met het maken van jouw slimme keuze? Onze klantenservicemedewerkers helpen je graag met het kiezen van een Vodafone-aanbieding die bij jouw wensen past.

Geschreven door: Samantha
Geplaatst op: 11/30/2021

Ook interessant


Dit artikel interessant of leuk?

Deel met je vrienden


Meer nieuws van Mobiel.nl

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Terug naar overzicht