4,7/5
Trustpilot 48.836 reviews

Vodafone Runners: extra scherp geprijsde abonnementen

Acties

Overweeg je een abonnement van Vodafone? Een slimme keuze tijdens de Vodafone Runners met aantrekkelijke kortingen op telefoons en abonnementen. Kies snel de beste deal voor jou!

**Let op: de Vodafone Runners zijn afgelopen. Bekijk snel onze huidige aanbiedingen voor Vodafone-abonnementen. **

Vodafone Runners: sim only

Heb je nog een fijne telefoon, maar wil je wel graag je abonnement upgraden? Je krijgt tijdeljik € 2,50 korting per maand op een Vodafone Red-abonnement. Daarnaast betaal je nu geen aansluitkosten ter waarde van € 25,- bij álle abonnementen. Heb je ook nog internet van Ziggo? Krijg dan tot € 5,- extra korting per maand en dubbele data. Een slimme keuze dus!

Vodafone Runners: abonnement met telefoon

Ook het upgraden van je telefoon met abonnement is een slimme keuze tijdens de Vodafone Runners. Ga bijvoorbeeld voor de iPhone 12 Pro met 12,5 GB en onbeperkt minuten voor een superscherpe prijs. Of wat dacht je van de Samsung Galaxy S21, OnePlus Nord of Samsung Galaxy A72 met Vodafone?


Wacht niet te lang met bestellen, want de deals zijn maar tijdelijk geldig. Moeite met het maken van jouw slimme keuze? Onze klantenservicemedewerkers helpen je graag met het kiezen van een Vodafone-aanbieding die bij jouw wensen past.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 26-07-2021