4,7/5
Trustpilot 48.257 reviews

Korting op je abonnement met Vodafone Winter Weekenddeals

Acties

Deze actie is helaas verlopen. Check snel onze huidige scherpe Vodafone-aanbiedingen.

Het is zover: de Winter Weekenddeals van Vodafone zijn er weer! Dus kan je wel een nieuwe sim only of een abonnement met smartphone gebruiken? Dan is het een slimme keuze om dit weekend voor Vodafone te kiezen. Mis ze niet!

Iedere maand korting

Bij alle deals krijg je iedere maand € 3,- extra korting bovenop de gebruikelijke korting voor je Red Essential, Red, Red Super óf Red Together- abonnement. Dit betekent dat je bij een 2-jarig abonnement minimaal € 72,- extra op je abonnementskosten bespaart. Daarnaast betaal je ook nog eens geen aansluitkosten van € 25,-. Je mobiele abonnement betaalbaar upgraden wordt zo wel heel makkelijk. Vergelijk vanaf donderdag alle Weekenddeals bij Mobiel.nl en maak slim zelf de juiste keuze. Schrijf het meteen in je agenda en mis het niet, want de actie is alleen geldig op 13, 14, 15, 16 en 17 december 2018.

Non-stop gratis extra’s

Als je je mobiele Vodafone-abonnement combineert met internet, tv en bellen van Ziggo op hetzelfde adres, ontvang je naast de korting van de Weekenddeals iedere maand € 5,- korting op je Red-abonnement, een verdubbeling van je bundels en een tv-pakket naar keuze gratis. Ook krijg je er een Veilig Online-pakket ter waarde van € 6,95 bij om 20 apparaten bij je thuis te beveiligen.

Vodafone Red Together

De Weekenddeals gelden ook voor de hoofdbundel van Red Together. Met Red Together gebruik je met het hele gezin één grote, gezamenlijke databundel om onderling te verdelen. Er is één persoon die het Red Together-abonnement van 40 GB afsluit (de hoofdbundel). Deze persoon, de beheerder, sluit de rest van de familie aan met een Red Together Extra-abonnement. Vanaf twee personen in de groep wordt de 40 GB van de beheerder verdubbeld naar 80 GB. Jullie kunnen dit verdelen en genieten samen van deze grote, voordelige databundel.

Vodafone NEXT

Wil je na vier maanden al wisselen van telefoon omdat je tóch het nieuwste van het nieuwste wil, omdat hij stuk is of je hem kwijt bent geraakt? Bij Vodafone is dat geen probleem. Je betaalt dan het overgebleven bedrag af zonder bijkomende kosten. Kies je een sim only, dan kun je zelfs al na twee maanden wisselen naar een abonnement met toestel.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 10-12-2018