Klantbeoordeling 9.2/10 34525 beoordelingen
9.2/10
Op basis van 34525 klantbeoordelingen
hollandsnieuwe 1 jaar
hollandsnieuwe 1 jaar
€ 9,50 p.m.

hollandsnieuwe sim only

Wie slim kiest, kiest...

T-MobileVodafoneTele2hollandsnieuweKPNBenSimyoTelfort

Contracttype

Nieuw
Kies ‘nieuw’ als je wisselt van provider en je je huidige telefoonnummer wilt behouden of als je een abonnement met een nieuw telefoonnummer wilt.
Verlenging
Kies ‘verlenging’ als je bij je huidige provider blijft. Ook als je eerder niet bij Mobiel.nl hebt besteld.

Contractduur

12 mnd
24 mnd
Voeg combivoordeel toe
Nee
Ik heb Vast Internet + Digitale TV van Ziggo en profiteer daarom van extra voordelen

Flexibel gebruik van je bundel op het snelle 4G-netwerk van Vodafone: internetten, bellen en sms’en uit één bundel.

De huidige netwerkacties zijn geldig tot en met 31-10-2019. Tariefinformatie

Bundel

2 GB2000 min2000 sms
9,50 p.m.
4 GB4000 min4000 sms
11,– p.m.
6 GB6000 min6000 sms
13,50 p.m.
p.m.
2 GB of 2000 min of 2000 sms
Je kan internetten, bellen en sms'en vanuit je hoofdbundel binnen én buiten de EU. Je betaalt een ander tarief per MB, minuut of sms buiten Nederland en de EU.
€ 9,50
4 GB of 4000 min of 4000 sms
Je kan internetten, bellen en sms'en vanuit je hoofdbundel binnen én buiten de EU. Je betaalt een ander tarief per MB, minuut of sms buiten Nederland en de EU.
€ 11,–
6 GB of 6000 min of 6000 sms
Je kan internetten, bellen en sms'en vanuit je hoofdbundel binnen én buiten de EU. Je betaalt een ander tarief per MB, minuut of sms buiten Nederland en de EU.
€ 13,50

Extra bel- of smsbundel

Geen extra belbundel
0,– p.m.
Onbp min + Onbp sms
4,– p.m.
Geen extra belbundel0,– p.m.
Onbp min + Onbp sms4,– p.m.

Vraag 4 maanden voordat je abonnement afloopt al een overstap aan naar hollandsnieuwe. Nadat je de validatiecode op mijnhollandsnieuwe hebt ingevuld, wordt het nummerbehoud automatisch voor jou geregeld en heb je geen dubbele kosten.

Handig voor bij je bestelling

JBL T210 in-ear headset
0/10
19,95
Fluqx Fietshouder Universeel
0/10
19,95

Eenvoudig bestellen

Vul je gegevens in
Onderteken je contract via iDEAL
Ontvang je simkaart
Je bestelling
Sim only
hollandsnieuwe 1 jaar
9,50
2 GB of 2000 min of 2000 sms
9,50
Geen extra belbundel
0,00
Totaal per maand
9,50

Sim only van hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is één van de budgetaanbieders in sim only-abonnementen. Voor een goedkope sim only zit je hier dus op het juiste adres. Het bedrijf, dat in 2011 werd opgericht, is een dochteronderneming van het wereldwijd opererende Vodafone. Waarin hollandsnieuwe zich onderscheidt is de bundels, waarmee je de volledige vrijheid krijgt hoe je deze gebruikt. Vergelijk in een handomdraai alle voordelige sim only-abonnementen van hollandsnieuwe en kies de bundel die het beste past bij jouw verbruik en wensen.

Sim only van hollandsnieuwe in het kort

  • Alles uit dezelfde bundel
  • Voordelig buitenbundeltarief
  • Kosteloos omhoog en omlaag bijstellen
  • Niet zomaar buiten de bundel

Alles uit dezelfde bundel

Bij hollandsnieuwe bel, sms en internet je uit één bundel. Kies je voor 1 GB/1000 minuten/1000 sms’jes, dan bepaal je dus zelf hoe je dit verbruikt. Een sms versturen staat gelijk aan één belminuut of 1 MB. Gebruik hierbij bijvoorbeeld 500 MB aan data, 200 minuten aan bellen en verstuur 300 sms’jes. Zodra de hele bundel is verbruikt, is het niet meer mogelijk om te bellen, sms’en en internetten. Tegoed bijkopen kan op ieder gewenst moment.

Voordelig buitenbundeltarief

Ga je weleens over je bundel heen door onregelmatig gebruik? Dan is er bij hollandsnieuwe geen nood aan de man. Vergeleken met andere providers is het buitenbundeltarief erg laag bij sim only-abonnementen van hollandsnieuwe.

Kosteloos omhoog en omlaag bijstellen

Blijkt dat het afgesloten abonnement toch niet genoeg data en minuten heeft? Of hou je elke maand tegoed over? Dan kan je je abonnement gewoon omhoog en zelfs omlaag aanpassen. Dit kan heel gemakkelijk via je eigen hollandsnieuwe-account. Je hebt dus de volledige controle over je abonnement.

Niet zomaar buiten de bundel


Met een sim only van hollandsnieuwe ga je niet zomaar buiten je bundel. Je krijgt namelijk op tijd een berichtje dat je maandelijkse tegoed op is. Je bepaalt daarna zelf of je extra tegoed koopt of niet. Kortom: geen zorgen meer over onverwacht hoge kosten.

Nummerbehoud bij hollandsnieuwe

Wil je overstappen naar een sim only-abonnement van hollandsnieuwe? Dan kan je het mobiele nummer dat je nu gebruikt gewoon houden. Overstappen op een nieuwe sim only van hollandsnieuwe met nummerbehoud kan als je huidige abonnement binnen vier maanden afloopt. De enige voorwaarde is dat je huidige abonnement of prepaid nog actief moet zijn. Je nummer behouden bij een lopend hollandsnieuwe-abonnement kan alleen door middel van een contractverlenging.


Snelheden internet

De maximale downloadsnelheid van het 4G-netwerk van hollandsnieuwe is 150 Mbps (Megabit per seconde). De maximale uploadsnelheid is 50 Mbps. Om gebruik te kunnen maken van 4G is het belangrijk dat je een telefoon aanschaft die dit ondersteunt. Het 3G-netwerk van hollandsnieuwe heeft een maximale downloadsnelheid van 25 Mbps. De maximale uploadsnelheid is 3,6 Mbps.

Contract van 12 of 24 maanden

Met een voordelige sim only van hollandsnieuwe heb je keuze uit een contract van 12 of 24 maanden. Is het contract afgelopen? Dan wordt deze steeds met een maand verlengd en is ze maandelijks opzegbaar.

Hollandsnieuwe in buitenland

Geniet zonder extra kosten van je sim only-abonnement in de hele EU en zelfs extra landen: Zwitserland, Noorwegen, IJsland en Liechtenstein. Ga je buiten je bundel? Dan betaal je het Nederlandse buitenbundeltarief. De tarieven voor bellen en sms’en náár landen binnen de EU blijven onveranderd. Hollandsnieuwe biedt geen extra buitenlandbundels aan voor landen buiten de EU.

Lees verder