Klantbeoordeling 9.2/10 34483 beoordelingen
9.2/10
Op basis van 34483 klantbeoordelingen
Mobiel 2 jaar
Mobiel 2 jaar
€ 26,50 p.m.

KPN sim only

Wie slim kiest, kiest...

T-MobileVodafoneTele2hollandsnieuweKPNBenSimyoTelfort

Contracttype

Nieuw
Kies ‘nieuw’ als je wisselt van provider en je je huidige telefoonnummer wilt behouden of als je een abonnement met een nieuw telefoonnummer wilt.
Verlenging
Kies ‘verlenging’ als je bij je huidige provider blijft. Ook als je eerder niet bij Mobiel.nl hebt besteld.

Contractduur

1 mnd
12 mnd
24 mnd

Abonnementsvorm

Mobiel
  • Thuis en op reis in de EU internetten, bellen en sms'en
  • Internet en tv voor thuis van KPN of XS4ALL? Ontvang extra Husselvoordelen
Kids
Voeg KPN Hussel korting toe
Nee
Ik heb een KPN, Telfort of XS4ALL Thuis abonnement en profiteer daarom van extra voordelen

Met KPN Hussel Mobiel kies je jouw ideale mobiele abonnement. De keuze is aan jou, onbeperkt bellen of niet, veel MB's of weinig en de mogelijkheid om iedere maand weer op te zeggen. Als je in aanmerking komt voor de KPN Husselvoordelen dan is je korting verwerkt in bovenstaand maandbedrag. Je ontvangt deze korting zolang je KPN Thuis combineert met een mobiel abonnement van KPN op hetzelfde adres. Kijk hier voor meer informatie.

De huidige netwerkacties zijn geldig tot en met 03-11-2019. Tariefinformatie

Databundel

14,– p.m.
2 GB
19,– p.m.
5 GB
21,50 p.m.
10 GB
26,50 p.m.
20 GB
30,50 p.m.
p.m.
0 GB
Je kan alleen gebruik maken van internet via Wi-Fi of MB's ontvangen van een andere KPN Mobiel abonnement op hetzelfde adres.
€ 14,–
2 GB
Je kan internetten vanuit je bundel, als je op vakantie bent binnen de EU. Na verbruik van je bundel gelden er andere tarieven.
€ 19,–
5 GB
Je kan internetten vanuit je bundel, als je op vakantie bent binnen de EU. Na verbruik van je bundel gelden er andere tarieven.
€ 21,50
10 GB
Je kan internetten vanuit je bundel, als je op vakantie bent binnen de EU. Na verbruik van je bundel gelden er andere tarieven.
€ 26,50
20 GB
Je kan internetten vanuit je bundel, als je op vakantie bent binnen de EU. Na verbruik van je bundel gelden er andere tarieven.
€ 30,50

Bel- of smsbundel

150 min of 150 sms
0,– p.m.
Onbp min + Onbp sms
1,– p.m.
150 min of 150 sms0,– p.m.
Onbp min + Onbp sms1,– p.m.

Spotify Premium

Geen
Spotify Premium
8,99 p.m.
Geen
Spotify Premium8,99 p.m.

Vraag 4 maanden voordat je abonnement afloopt al een overstap aan naar KPN. Nummerbehoud regel je gemakkelijk met één sms, daarna wordt het automatisch geregeld en je hebt geen dubbele kosten.

Handig voor bij je bestelling

Fluqx Fietshouder Universeel
0/10
19,95
JBL T210 in-ear headset
0/10
19,95

Eenvoudig bestellen

Vul je gegevens in
Onderteken je contract via iDEAL
Ontvang je simkaart
Je bestelling
Sim only
KPN Mobiel 2 jaar
26,50
10 GB
26,50
150 min of 150 sms
0,00
Totaal per maand
26,50

Sim only van KPN

KPN is een toonaangevende en leidende provider binnen de Nederlandse telecommarkt. Door de jarenlange ervaring van het bedrijf is ze er vooral op gericht om kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. Een sim only-abonnement van KPN samenstellen is dan ook een fluitje van een cent.

Sim only van KPN in het kort

  • Uitgebreid aanbod in bundels
  • Snel en stabiel 4G bij elke sim only
  • Geniet van de voordelen van KPN Compleet
  • Tijdens je contractperiode al wisselen van abonnement

Aanbiedingen bij een KPN-abonnement

Met een groot aanbod in data en minuten, van klein tot groot, zit er altijd wel een abonnement bij dat perfect bij je wensen past. Bij Mobiel.nl vind je vaak interessante kortingen op sim only-abonnementen van KPN. Naast aantrekkelijke aanbiedingen geniet je ook nog van de voordelen van KPN Compleet bij meerdere abonnementen op jouw adres.

Uitgebreid aanbod in bundels

Ben je nog tevreden met je telefoon? Dan is overstappen of verlengen met een sim only-abonnement de makkelijkste én voordeligste optie. Je hebt bij KPN de vrijheid om zelf te bepalen hoe je je bundel samenstelt. Of je nu veel of weinig internet gebruikt en of je nu veel of weinig belt, KPN heeft altijd het abonnement dat bij je past.

Snel en stabiel 4G bij elke sim only

Het snelle en stabiele 4G-netwerk van KPN zorgt ervoor dat je ongestoord geniet van je favoriete video’s, muziek en sociale media wanneer je maar wilt. KPN heeft een optimale dekking in heel Nederland, waardoor je altijd en overal goed verbonden bent.

De voordelen van KPN Compleet

Wanneer je naast je sim only-abonnement ook een KPN-pakket voor internet, tv en bellen voor thuis hebt, geniet je van de aantrekkelijke extra’s van KPN Compleet. Je krijgt onder meer € 5,- korting per maand op je mobiele abonnement, dubbel zoveel data en gratis onderling bellen. Heb je twee mobiele abonnementen op jouw adres? Ook dan geniet je van deze extra’s van KPN Compleet. Hoe meer producten van KPN op jouw adres, hoe meer voordeel je krijgt.

Thuis je MB’s delen


Hou je soms MB’s over tegen het einde van de maand, terwijl je huisgenoot juist krap zit met zijn databundel? Of juist andersom? Met KPN Compleet krijg je de mogelijkheid je MB’s te delen met je huisgenoten die ook KPN hebben. Dit kan via je persoonlijke account in de Mijn KPN app.

Sim only in het buitenland

Geniet zonder extra kosten van je sim only-abonnement van KPN in de hele EU. Ideaal als je op reis bent en even je mail wilt checken, een Snapchat of een Whatsapp-bericht wil versturen. Ga je buiten je bundel? Dan betaal je het Nederlandse buitenbundeltarief. De tarieven voor bellen en sms’en náár landen binnen de EU blijven onveranderd. Op reis buiten de EU? Kies dan voor een extra buitenlandbundel via je MijnKPN app. Betaal je liever per minuut, sms of MB op reis? Dat kan natuurlijk ook.

Nummerbehoud bij KPN

Overstappen naar een sim only van KPN? Dan kun je het mobiele nummer dat je nu gebruikt gewoon behouden. Overstappen op een nieuw sim only-abonnement van KPN met nummerbehoud kan als je huidige abonnement binnen vier maanden afloopt. Zorg ervoor dat je huidsevenbonnement of prepaid nog actief is. Je nummer behouden bij een lopend KPN-abonnement kan alleen door het contract te verlengen.

Lees verder