Klantbeoordeling 9.2/10 34397 beoordelingen
9.2/10
Op basis van 34397 klantbeoordelingen
Simyo
Simyo
€ 7,– p.m.

Simyo sim only

Wie slim kiest, kiest...

T-MobileVodafoneTele2hollandsnieuweKPNBenSimyoTelfort

Contracttype

Nieuw
Kies ‘nieuw’ als je wisselt van provider en je je huidige telefoonnummer wilt behouden of als je een abonnement met een nieuw telefoonnummer wilt.

Contractduur

1 mnd
12 mnd
Voeg combivoordeel toe
Nee
Ik heb KPN Thuis en profiteer daarom van extra voordelen

Al 10 keer de beste provider volgens de Consumentenbond. Heb je internet van KPN voor thuis? Meld je aan voor Simyo Compleet en profiteer van dubbele data én belminuten.

Wie slim kiest, kiest een sim only bij Mobiel.nl. Tijdelijk krijg je van ons de aansluitkosten van je nieuwe sim only-abonnement teruggestort op je rekening. Bestel snel jouw sim only met extra veel voordeel! Bekijk de voorwaarden.

De huidige netwerkacties zijn geldig tot en met 31-10-2019. Tariefinformatie

Databundel

0,– p.m.
1 GB
5,– p.m.
2 GB
10,– p.m.
4 GB
11,– p.m.
8 GB
17,– p.m.
p.m.
0 MB
Je kan alleen gebruik maken van internet via Wi-Fi.
€ 0,–
1 GB
Je kan bellen en internetten vanuit je bundel op vakantie binnen de EU. Na verbruik van je bundel gelden andere tarieven. Bellen vanuit NL naar het buitenland valt niet onder de regelgeving.
€ 5,–
2 GB
Je kan bellen en internetten vanuit je bundel op vakantie binnen de EU. Na verbruik van je bundel gelden andere tarieven. Bellen vanuit NL naar het buitenland valt niet onder de regelgeving.
€ 10,–
4 GB
Je kan bellen en internetten vanuit je bundel op vakantie binnen de EU. Na verbruik van je bundel gelden andere tarieven. Bellen vanuit NL naar het buitenland valt niet onder de regelgeving.
€ 11,–
8 GB
Je kan bellen en internetten vanuit je bundel op vakantie binnen de EU. Na verbruik van je bundel gelden andere tarieven. Bellen vanuit NL naar het buitenland valt niet onder de regelgeving.
€ 17,–

Belbundel

100 min of 100 sms
7,– p.m.
300 min of 300 sms
8,– p.m.
Onbp min + Onbp sms
12,– p.m.
100 min of 100 sms7,– p.m.
300 min of 300 sms8,– p.m.
Onbp min + Onbp sms12,– p.m.

Extra smsbundel

Geen extra sms
0,– p.m.
Onbp sms
1,– p.m.
Geen extra sms0,– p.m.
Onbp sms1,– p.m.

Wij regelen jouw overstap met nummerbehoud. Zo heb je nooit dubbele kosten. Vraag nummerbehoud vanaf 60 dagen voor de einddatum van je huidige contract aan. Je oude abonnement wordt dan automatisch opgezegd en je nieuwe abonnement gaat in op de dag dat het oude abonnement afloopt.

Handig voor bij je bestelling

JBL T210 in-ear headset
0/10
19,95
Fluqx Fietshouder Universeel
0/10
19,95

Eenvoudig bestellen

Vul je gegevens in
Onderteken je contract via iDEAL
Ontvang je simkaart
Je bestelling
Sim only
Simyo
7,00
0 MB
0,00
100 min of 100 sms
7,00
Geen extra sms
0,00
Totaal per maand
7,00

Sim only van Simyo

Met een sim only-abonnement van Simyo weet je dat je goed zit. Maar liefst tien jaar op rij is Simyo door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste mobiele provider. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn scherpe prijzen, een overzichtelijk productaanbod, de mogelijkheid flexibel te kiezen en het betrouwbare KPN-netwerk. Het Nederlandse bedrijf verkoopt niet alleen in Nederland mobiele abonnementen, maar heeft inmiddels ook de markt weten te vinden in België, Spanje, Frankrijk en Duitsland. Sim only’s van Simyo zijn er in verschillende vormen. Zo kies je zelf hoeveel data en minuten je wilt gebruiken en kan je ook kiezen voor een maandelijks opzegbare sim only.

Sim only van Simyo in het kort

  • Maandelijks opzegbare sim only mogelijk
  • Betrouwbaar 4G-netwerk van KPN
  • Maandelijks gratis je abonnement aanpassen
  • Alles zelf regelen via ‘Mijn Simyo’

Maandelijks opzegbare sim only

Wil je liever nergens voor langere tijd aan vastzitten? Met een maandelijks opzegbare sim only van Simyo krijg je deze flexibiliteit. Het is met een maandelijks opzegbare sim only ieder moment mogelijk om het abonnement op te zeggen, met een opzegtermijn van maar één maand. Ideaal als je de provider eens uit wilt proberen of als je twijfelt over hoelang je telefoon nog meegaat.

Betrouwbaar 4G-netwerk van KPN

Simyo maakt gebruik van het stabiele netwerk van provider KPN. Met een sim only van Simyo profiteer je dus mee van de beste dekking en de laagste storingsgevoeligheid van Nederland. Er is zelfs helemaal geen verschil voor klanten van Simyo en KPN. En je krijgt standaard een 4G-internetverbinding, welke bundel je ook kiest voor je sim only.

Maandelijks gratis aanpassen

Met een sim only-abonnement van Simyo is het mogelijk om iedere maand gratis je bundel bij te stellen. Dit kan zowel naar boven als naar beneden. Je bel- en internetbundel kunnen één keer per maand gratis aangepast worden naar een andere hoeveelheid. Het maakt niet uit of de sim only maandelijks opzegbaar is of een jaarabonnement.

Alles zelf regelen via Mijn Simyo

Via ‘Mijn Simyo’ beheer je zelf je abonnement en al je instellingen. Zo krijg je inzicht in je verbruik en je gemaakte kosten. Ook kan je via dit persoonlijke accounts bundels uit- en aanzetten, bijstellen en bundels bijkopen. Dus ben je een keer sneller door je internet of belminuten heen dan normaal? Dan koop je gemakkelijk een bundel bij, zonder dat je hier veel moeite voor hoeft te doen. En heb je de volgende maand weer minder data of minuten nodig? Dan stel je het gewoon zelf weer bij naar beneden.

Uitstekende service

Bij Simyo vinden ze het bieden van uitstekende service heel belangrijk. En daar zijn ze voor beloond met meerdere prijzen. Zo is de provider door de Consumentenbond verkozen tot ‘Sim Only Service Kampioen’. Ook hebben ze meerdere keren een prijs gewonnen voor ‘Klantvriendelijkste (Telecom)bedrijf’, uitgereikt door SAMR én werden zij bekroond tot ‘Meest klantgerichte mobiele provider’ tijdens de uitreiking van de CCDNA Awards 2017. Een mooie prijzenkast, dus.

Gratis nummerbehoud


Wil je het nummer waar je nu mee belt graag behouden? Dat is geen probleem met een sim only van Simyo. De provider neemt het nummer over vanaf het moment dat je huidige contract afloopt. Na de aanvraag, krijg je binnen 3 werkdagen een e-mail met daarin de datum waarop je nummer overgezet wordt. Al stap je over van Prepaid naar sim only, wordt je nummer al binnen 5 dagen overgezet.

Simyo in het buitenland

Simyo biedt geen buitenlandbundels aan die internetten en bellen in het buitenland voordelig houden. Binnen de Europese Unie op reis? Dan maak je gewoon gebruik van je normale bundels voor internetten, sms’en en bellen, zoals je ook in Nederland doet. De tarieven voor bellen en sms’en náár landen binnen de EU blijven hetzelfde. Ga je buiten de EU op reis? Met een sim only van Simyo betaal je in landen buiten de EU het nationale tarief met een toeslag per minuut, sms of MB. Op de website van Simyo vind je de kosten hiervoor per land.

Lees verder