Klantbeoordeling 9.2/10 34397 beoordelingen
9.2/10
Op basis van 34397 klantbeoordelingen
Go 1 jaar
Go 1 jaar
€ 13,50 p.m.

T-Mobile sim only

Wie slim kiest, kiest...

T-MobileVodafoneTele2hollandsnieuweKPNBenSimyoTelfort

Contracttype

Nieuw
Kies ‘nieuw’ als je wisselt van provider en je je huidige telefoonnummer wilt behouden of als je een abonnement met een nieuw telefoonnummer wilt.
Verlenging
Kies ‘verlenging’ als je bij je huidige provider blijft. Ook als je eerder niet bij Mobiel.nl hebt besteld.

Contractduur

12 mnd
24 mnd
Voeg klantvoordeel toe
Nee
Ik heb al een ander mobiel abonnement van T-Mobile en/of T-Mobile Thuis op mijn adres en profiteer daarom van extra voordelen

Wie slim kiest, kiest een sim only bij Mobiel.nl. Tijdelijk krijg je van ons de aansluitkosten van je nieuwe sim only-abonnement teruggestort op je rekening. Bestel snel jouw sim only met extra veel voordeel! Bekijk de voorwaarden.

Heb je meerdere T-Mobile-abonnementen en/of T-Mobile Thuis op jouw adres? Ontvang dan 2GB extra data en € 2,50 korting per maand. Als je Klantvoordeel combineert met een Unlimited abonnement, dan betaal je voor je Unlimited abonnement nog maar € 26,- per maand.

De huidige netwerkacties zijn geldig tot en met 03-11-2019. Tariefinformatie

Bundel

1 GBOnbp sms
13,50 p.m.
5 GBOnbp sms
18,50 p.m.
10 GBOnbp sms
23,50 p.m.
Onbp GBOnbp sms
28,50 p.m.
p.m.
1 GB + Onbp sms
Je kan internetten vanuit je bundel als je op vakantie bent in de EU. Als je bundel op is gelden er andere tarieven.
€ 13,50
5 GB + Onbp sms
Je kan internetten vanuit je bundel als je op vakantie bent in de EU. Als je bundel op is gelden er andere tarieven.
€ 18,50
10 GB + Onbp sms
Je kan internetten vanuit je bundel als je op vakantie bent in de EU. Als je bundel op is gelden er andere tarieven.
€ 23,50
Onbp GB + Onbp sms
Je kunt iedere maand 14 GB gebruiken in de EU.
€ 28,50

Belbundel

120 min
0,– p.m.
Onbp min
2,50 p.m.
120 min0,– p.m.
Onbp min2,50 p.m.

Vraag 4 maanden voordat je abonnement afloopt al een overstap aan naar T-Mobile. Nummerbehoud regel je gemakkelijk met één sms, daarna wordt het automatisch geregeld en je hebt geen dubbele kosten.

Handig voor bij je bestelling

JBL T210 in-ear headset
0/10
19,95
Fluqx Fietshouder Universeel
0/10
19,95

Eenvoudig bestellen

Vul je gegevens in
Onderteken je contract via iDEAL
Ontvang je simkaart
Je bestelling
Sim only
T-Mobile Go 1 jaar
13,50
1 GB + Onbp sms
13,50
120 min
0,00
Totaal per maand
13,50

Sim only van T-Mobile

T-Mobile is onderdeel van Deutsche Telekom en heeft meer dan 3,7 miljoen klanten in Nederland. Dit maakt het bedrijf één van de grootste mobiele aanbieders in Nederland. T-Mobile heeft voor ieder wat wils. Of je nou veel of weinig belt, internet en sms’t. Zelfs als je eindeloos wil genieten van je favoriete video’s, muziek en apps heeft T-Mobile het ideale abonnement: Go Unlimited. Je kiest snel en eenvoudig je ideale sim only-abonnement. Profiteer met jouw sim only ook van maandelijkse korting op je factuur met T-Mobile Klantvoordeel. Mooi meegenomen. En ga je vaak op reis buiten de EU? Daarvoor heeft T-Mobile speciale Travel & Surf-abonnementen, zodat je kosten ook daar laag blijven.

Sim only van T-Mobile in het kort

  • Razendsnel 4G-internet
  • Upgrade naar abonnement met toestel mogelijk
  • Korting met Klantvoordeel
  • De bundels bijstellen tijdens het contract
  • Geen onverwachte kosten

T-Mobile Basis en Go

Er zijn twee verschillende abonnementsvormen voor sim only bij T-Mobile, namelijk ‘Go’ en ‘Basis Sim’. Met een Go-abonnement kan je maandelijks gewoon je bundels bijstellen, omhoog én omlaag. Ideaal als later blijkt dat je verbruik anders is dan je had verwacht. Binnen het Go-aanbod voor sim only kies je uit Next, Up en Unlimited. T-Mobile Basis Sim is er voor mensen die minder gebruikmaken van hun data en minuten. Neem een internetbundel tot 2 GB en stel hierbij zelf je belbundel samen. Bij Basis Sim geniet je van extra lage prijzen en kun je je bundel alleen omhoog bijstellen.

Razendsnel 4G-internet


T-Mobile is voor de derde keer op rij getest als het beste netwerk in Nederland door P3 communications, een toonaangevende testautoriteit. Over je 4G hoef je je met T-Mobile dus zeker geen zorgen te maken.

Upgrade naar abonnement met toestel mogelijk

Lijkt het je een goed idee om een sim only-abonnement af te sluiten, maar ben je bang dat je smartphone het toch eerder opgeeft of je er sneller op uitgekeken bent? Bij T-Mobile hebben ze daar iets op gevonden. Met een T-Mobile Go-abonnement kun je namelijk tijdens je contract al overstappen op een Go-abonnement met toestel. Je sim only-abonnement wordt dan per direct beëindigd. Dit maakt het kiezen voor sim only een stuk gemakkelijker.

Klantvoordeel

Met T-Mobile Klantvoordeel krijg je bij meerdere abonnementen van T-Mobile op jouw adres tot €12,50 voordeel per abonnement per maand. Ook in combinatie met een sim only of T-Mobile Thuis abonnement. Aanmelden voor T-Mobile Klantvoordeel kan nadat je het abonnement hebt besteld via My T-Mobile (je persoonlijke account).

Go Unlimited

Voor de grootverbruikers heeft T-Mobile Go Unlimited in het leven geroepen. Dat betekent onbeperkt internetten, bellen én sms’en voor een vaste lage prijs. Bij Unlimited start je iedere dag met 5 GB data. Is je data bijna op? Dan krijg je een sms. Daarna activeer je zo vaak als je wilt 1 GB-aanvullers. Het is ook mogelijk te kiezen voor Go Unlimited EU & USA, waarmee je onbeperkt gebruikmaakt van je bundels in Nederland, en 10 GB data in de EU en USA kunt gebruiken.

T-Mobile in het buitenland

Als je kiest voor een sim only van T-Mobile kun je in landen uit de Europese Unie ook gebruik maken van je data en minuten. Gewoon zoals je gewend bent in Nederland. Dus Instagram, WhatsApp en Netflix er gerust op los tijdens je welverdiende vakantie. Ga je over je bundel heen? Dan betaal je hetzelfde buitenbundeltarief als in Nederland. Op reis in een land buiten de EU? Met een Travel & Surf-abonnement kan je mobiel internetten in het buitenland voor een vaste prijs. Zo voorkom je onverwachte kosten. De Travel & Surf-abonnementen zijn tijdelijk geldig en werken alleen in het buitenland. Je kunt er ook voor kiezen om te betalen per minuut, sms en MB.

Lees verder