Klantbeoordeling 9.2/10 34483 beoordelingen
9.2/10
Op basis van 34483 klantbeoordelingen
Tele2 2 jaar
Tele2 2 jaar
€ 12,– p.m.

Tele2 sim only

Wie slim kiest, kiest...

T-MobileVodafoneTele2hollandsnieuweKPNBenSimyoTelfort

Contracttype

Nieuw
Kies ‘nieuw’ als je wisselt van provider en je je huidige telefoonnummer wilt behouden of als je een abonnement met een nieuw telefoonnummer wilt.
Verlenging
Kies ‘verlenging’ als je bij je huidige provider blijft. Ook als je eerder niet bij Mobiel.nl hebt besteld.

Contractduur

1 mnd
12 mnd
24 mnd

Wie slim kiest, kiest een sim only bij Mobiel.nl. Tijdelijk krijg je van ons de aansluitkosten van je nieuwe sim only-abonnement teruggestort op je rekening. Bestel snel jouw sim only met extra veel voordeel! Bekijk de voorwaarden.

Let op!  Een sim only van Tele2 is alleen mogelijk met een 4G-smartphone. Tele2 kan controleren of je aan deze verplichtingen voldoet.

De huidige netwerkacties zijn geldig tot en met 31-10-2019. Tariefinformatie

Databundel

1 GB
7,– p.m.
7 GB
12,– p.m.
20 GB
15,– p.m.
Onbp GB
20,– p.m.
p.m.
1 GB
Je kan bellen en internetten vanuit je bundel op vakantie binnen de EU. Na verbruik van je bundel gelden andere tarieven. Bellen vanuit NL naar het buitenland valt niet onder de regelgeving.
€ 7,–
7 GB
Je kan bellen en internetten vanuit je bundel op vakantie binnen de EU. Na verbruik van je bundel gelden andere tarieven. Bellen vanuit NL naar het buitenland valt niet onder de regelgeving.
€ 12,–
20 GB
Je kan bellen en internetten vanuit je bundel op vakantie binnen de EU. Na verbruik van je bundel gelden andere tarieven. Bellen vanuit NL naar het buitenland valt niet onder de regelgeving.
€ 15,–
Onbp GB
Je kan bellen en internetten vanuit je bundel op vakantie binnen de EU. Na verbruik van je bundel gelden andere tarieven. Bellen vanuit NL naar het buitenland valt niet onder de regelgeving. Er geldt voor datagebruik binnen de EU een limiet van 12 GB p/m.
€ 20,–

Bel- of smsbundel

200 min of 200 sms
2,– p.m.
Onbp min + Onbp sms
5,– p.m.
200 min of 200 sms2,– p.m.
Onbp min + Onbp sms5,– p.m.

Vraag 4 maanden voordat je abonnement afloopt al een overstap aan naar Tele2. Nummerbehoud regel je gemakkelijk met één sms, daarna wordt het automatisch geregeld en je hebt geen dubbele kosten.

Handig voor bij je bestelling

Fluqx Fietshouder Universeel
0/10
19,95
JBL T210 in-ear headset
0/10
19,95

Eenvoudig bestellen

Vul je gegevens in
Onderteken je contract via iDEAL
Ontvang je simkaart
Je bestelling
Sim only
Tele2 2 jaar
12,00
1 GB
7,00
Onbp min + Onbp sms
5,00
Totaal per maand
12,00

Sim only van Tele2

Het van oorsprong Zweedse Tele2 staat vooral bekend om zijn opvallend scherpe prijzen en heeft hiermee een mooie positie in de markt veroverd. Ook de sim only-abonnementen van Tele2 doen het erg goed. Dus kan je huidige smartphone prima nog een ronde mee? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een Tele2-abonnement en maak gebruik van het snelle 4G-netwerk, zonder extra kosten.

Sim only van Tele2 in het kort

  • Keuze om maandelijks op te zeggen
  • Altijd snel 4G-netwerk
  • Unlimited data, bellen en sms’en
  • Scherpe prijzen voor sim only

Maandelijks opzegbaar

Wil je met jouw sim only-abonnement altijd flexibel zijn en ieder moment op kunnen zeggen? Kies dan voor een aanbieding met een maandelijks opzegbare sim only voor extra vrijheid. Betaal iedere maand een kleine meerprijs, en zit nergens meer aan vast voor een langere periode. Selecteer bij de contractduur ‘1 maand’ voor een maandelijks opzegbare sim only.

Altijd snel 4G-netwerk

Met een sim only-abonnement van Tele2 geniet je altijd van razendsnel 4G in heel Nederland. Tele2 ondersteunt zelf geen 3G meer, dus het is belangrijk eerst te controleren of je een telefoon hebt die 4G ondersteunt. Is de 4G-dekking niet optimaal in je woonplaats? Dan maakt Tele2 voor 2G en 3G gebruik van het netwerk van T-Mobile.

Unlimited data, bellen en sms’en

Met Unlimited Data en Unlimited Bel/SMS van Tele2 ga je nooit meer over je bundel en kun je video’s streamen, muziek luisteren en Facebooken zoveel je maar wilt, voor een vaste lage prijs. Met Unlimited Data krijg je iedere dag 5 GB data. Ben je er bijna doorheen? Per sms of je Mijn Tele2 vraag je gemakkelijk extra data aan. De gratis extra bundel kun je onbeperkt aanvragen. Om de kwaliteit van het netwerk te kunnen garanderen en misbruik te voorkomen, vraagt Tele2 deze sms te sturen voor meer data. Op reis in de EU? Dan kan je 6 GB data per maand gebruiken zonder extra kosten.

Scherpe Tele2-aanbieding met sim only

Met een sim only van Tele2 ben je verzekerd van een buitengewoon lage prijs. Er zijn bij Tele2 tal van mooie deals voor zowel groot- als kleinverbruikers. Kijk hierboven snel welke abonnementsvorm en bundel het beste past bij jouw wensen.

Tele2 in het buitenland

Op reis is het wel zo fijn als je goed bereikbaar bent. Met een sim only van Tele2 internet, bel en sms je nu in de hele EU vanuit je eigen bundel. Voor de Unlimited databundels en de 10 GB databundels van Tele2 geldt voor datagebruik binnen de EU een limiet van 6 GB per maand. Buiten de EU is het bij Tele2 ook in Noorwegen, IJsland, Zwitserland en Liechtenstein mogelijk je data en minuten vanuit je eigen bundel te gebruiken. Ga je buiten je bundel in één van deze landen? Dan gelden de buitenbundeltarieven die ook in Nederland gelden. Als je naar een ander land buiten de EU gaat, kun je kiezen uit twee opties: een voordelige internetbundel kopen óf betalen per MB, minuut of SMS. De tarieven hiervoor zijn verschillend per land.

Extra internetbundels bestellen

Is je internetbundel sneller opgegaan dan je had verwacht? En wil je tóch blijven internetten? Dat kan. Koop voor de rest van de maand een extra internetbundel via de MijnTele2-app. De bundel is geldig tot de volgende factuurperiode van jouw sim only-abonnement. Als de nieuwe maand ingaat, vervalt je extra internetbundel. Deze extra internetbundel kan je sinds 8 juni 2017 ook gebruiken in het buitenland. Dus vanaf nu geniet je ook vanaf je favoriete vakantiebestemming van Facebook, Spotify of Netflix.

Mijn Tele2 Mobiel App

Met een sim only-abonnement van Tele2 heb je altijd inzicht in je gegevens, verbruik, facturen en abonnement. Log hiervoor in op je persoonlijke ‘Mijn Tele2 Mobiel App’. Het bestellen van extra bundels kan ook via de app van Tele2.

Overstappen met je eigen nummer

Wil je overstappen naar een sim only-abonnement van Tele2? Dan kan je je huidige 06-nummer gewoon behouden. Zorg dat je overstapt op een nieuw Tele2-abonnement als je abonnement binnen vier maanden afloopt. De enige voorwaarde is dat je huidige abonnement of prepaid nog actief moet zijn. Ben je al klant bij Tele2? Je nummer behouden kan door je lopende contract te verlengen.

Lees verder