4,7/5 op Trustpilot 35.634 beoordelingen

4,7/5

Telfort sim only

Telfort verlenging 2 jaar
Telfort verlenging 2 jaar
€ 13,50 p.m.

Wie slim kiest, kiest...

T-MobileVodafoneTele2hollandsnieuweKPNBenSimyoTelfort

Contracttype

Verlenging
Kies ‘verlenging’ als je bij je huidige provider blijft. Ook als je eerder niet bij Mobiel.nl hebt besteld.

Contractduur

1 mnd
24 mnd
Voeg combivoordeel toe
Nee
Ik heb meerdere mobiele abonnementen van Telfort en/of Telfort Thuis en profiteer daarom van extra voordelen

Heb je meerdere mobiele abonnementen van Telfort op hetzelfde adres? Dan profiteer je van dubbele data. Als je ook internet van Telfort hebt ontvang je nóg meer voordelen!

Toch behoefte aan een nieuw of extra abonnement? Klik dan hier voor alle nieuwe KPN-abonnementen! Als je nu overstapt betaal je géén aansluitkosten t.w.v. €25,-. Heb je meerdere Telfort producten? Dan kom je ook nog in aanmerking Telfort Compleet voordelen!

De huidige netwerkacties zijn geldig tot en met 31-12-2019. Tariefinformatie

Tariefinformatie Telfort

Telfort 24 mnd

Aansluitkosten
0,00
Bellen buiten de bundel
0,30 (per minuut)
Starttarief
Er is geen starttarief. Gesprekken worden per minuut afgerekend en naar boven afgerond.
Facturering
De abonnementskosten worden maandelijks automatisch geïncasseerd. De factuur is in te zien op je persoonlijke pagina bij de provider.

Bundels

Bundel
Kosten p.m.
Actietarief p.m.
0 MB
0,00
0,0024 mnd
2 GB
7,50
5,0024 mnd
5 GB
15,00
10,0024 mnd
10 GB
20,00
15,0024 mnd

Extra bundels

Bundel
Kosten p.m.
Actietarief p.m.
150 min + Onbeperkt sms
12,50
7,5024 mnd
Spotify Premium
9,99
8,9924 mnd
Onbp min + Onbeperkt sms
16,00
8,5024 mnd

CombiVoordeel
Met CombiVoordeel van Telfort kun je iedere maand profiteren van extra voordeel door abonnementen te combineren. Er geldt een maximum van vijf mobiele abonnementen per adres. Wanneer je meerdere mobiele abonnementen en/of Mobiel met Thuis combineert, dan krijg je altijd 2x zoveel data. Heb je ook internet van Telfort? Dan krijg je ook nog € 5,- korting per maand. Met tv van Telfort heb je keuze uit:

  • Maandelijks € 5,- korting op je factuur
  • Of gratis FOX Sports Eredivisie ter waarde van € 7.50 per maand
  • Of een Gratis Pluspakket ter waarde van € 10,- per maand. Met het Pluspakket kijk je onbeperkt en zonder reclame de beste topfilms en de leukste series.

Je kunt één keer per 30 dagen wisselen van CombiVoordeel. Het wijzigen van CombiVoordeel is gratis. Per adres kun je voor 1 CombiVoordeel kiezen. CombiVoordeel geldt zolang je de Telfort-abonnementen blijft combineren op hetzelfde adres. Als je verdubbeling van je bundels wilt kan je voor Telfort thuis kiezen op onze website. Je kan je keuze uit Fox Sports Eredivisie, het Pluspakket of de factuurkorting zelf wijzigen via Mijn Telfort.

De tarieven van Telfort
Er geldt geen starttarief. Gesprekken worden per seconde verrekend. Een sms wordt afgerekend per bericht van maximaal 160 karakters. Het gebruik van data wordt per 1 KB afgerekend. Als je alle MB’s uit de bundel hebt verbruikt, kun je tot de volgende factuurmaand geen gebruik maken van mobiel internet. Je kunt zelf beslissen of je voor de lopende factuurmaand extra MB’s wilt kopen. Voor bellen en sms’en buiten de bundel betaal je € 0,30 per minuut. Je belminuten en GB's zijn 3 maanden geldig. Heb je aan het eind van de maand minuten of MB's over? Dan kun je deze nog 2 maanden gebruiken.

Telfort in het buitenland
Je Telfort-abonnement kan je gebruiken in heel de EU. Met deze Roam like at Home-regel kun je mobiel bellen en internetten vanuit je bundel, als je op vakantie bent binnen de EU. Na verbruik van je bundel gelden er andere tarieven. Bellen vanuit Nederland naar het buitenland valt niet onder deze regelgeving. Roam Like at Home is niet bedoeld voor permanent gebruik in het buitenland. Als dit wel het geval is, dan mag de provider een toeslag in rekening brengen. Kijk voor meer informatie bij Roam Like at Home.

Tussentijds wijzigen van bundels
Het verhogen van je bundel kan op elk moment. Verlagen kan tijdens de looptijd van je contract alleen naar de door jou oorspronkelijk afgesloten bundel. Ook kan je bundels alleen opzeggen of aanvragen als deze niet standaard tot je abonnement behoren. Na de looptijd van je contract kun je je bundels vrij verhogen, verlagen, aanzetten en uitzetten.

Betaling
De abonnementskosten worden maandelijks geïncasseerd door de provider. Je betaalperiode start zodra je abonnement bij Telfort ingaat. Hierover ontvang je bericht vanuit Telfort. Als je bij je bestelling aangeeft dat je je nummer wilt behouden, dan gaat de betaalperiode in zodra Telfort je huidige nummer heeft overgezet.

Opzeggen abonnement
Na afloop van de contractperiode wordt het contract omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Voor de einddatum van je abonnement benaderen wij je met een leuke aanbieding om je contract te verlengen. Als je niet wil verlengen en ook niet wil overstappen naar een andere provider dan kun je het abonnement beëindigen. Er geldt dan een opzegtermijn van één maand. Je kunt telefonisch, online of per post opzeggen bij Telfort. Als je voor het einde van je contractperiode opzegt dan stopt je abonnement op die einddatum. Houd ook dan rekening met een maand opzegtermijn. Als je nummerbehoud aanvraagt bij een andere provider dan zeggen zij het abonnement voor je op. Wil je opzeggen voordat je contract is afgelopen? Houd er dan rekening mee dat Telfort de resterende maanden van je abonnement in rekening brengt.

Databundel

2,50 p.m.
2 GB
5,– p.m.
5 GB
10,– p.m.
10 GB
15,– p.m.
p.m.
0 MB
Je kan gebruik maken van je bundel, als je op vakantie bent binnen de EU. Na verbruik van je bundel gelden er andere tarieven. Bellen vanuit Nederland naar het buitenland valt niet onder deze regelgeving.
€ 2,50
2 GB
Je kan gebruik maken van je bundel, als je op vakantie bent binnen de EU. Na verbruik van je bundel gelden er andere tarieven. Bellen vanuit Nederland naar het buitenland valt niet onder deze regelgeving.
€ 5,–
5 GB
Je kan gebruik maken van je bundel, als je op vakantie bent binnen de EU. Na verbruik van je bundel gelden er andere tarieven. Bellen vanuit Nederland naar het buitenland valt niet onder deze regelgeving.
€ 10,–
10 GB
Je kan gebruik maken van je bundel, als je op vakantie bent binnen de EU. Na verbruik van je bundel gelden er andere tarieven. Bellen vanuit Nederland naar het buitenland valt niet onder deze regelgeving.
€ 15,–

Belbundel

150 min + Onbp sms
7,50 p.m.
Onbp min + Onbp sms
8,50 p.m.
150 min + Onbp sms7,50 p.m.
Onbp min + Onbp sms8,50 p.m.

Spotify Premium

Geen
Spotify Premium
8,99 p.m.
Geen
Spotify Premium8,99 p.m.

Handig voor bij je bestelling

In bestelling
5 december verwacht
Kingston 128 GB MicroSD met adapter Class 10
17,95
Xiaomi Mi Band 4 Activity Tracker Black
0/10
36,95

Eenvoudig bestellen

Vul je gegevens in
Onderteken je contract via sms
Je bestelling
Sim only
Telfort 2 jaar verlenging
13,50
2 GB
5,00
Onbp min + Onbp sms
8,50
Totaal per maand
13,50

Sim only van Telfort

Nog een geschikte smartphone in je bezit, maar wel toe aan een nieuw abonnement voor je internet, belminuten en sms’jes? Of bestel je liever je smartphone los? Voor scherp geprijsde sim only-abonnementen is Telfort een slimme keuze. Het bedrijf is een dochteronderneming van KPN en kwam in 2006 als één van de eerste aanbieders op de markt net sim only-abonnementen. Bij Telfort heb je dan ook abonnementen in alle soorten en maten. Kies hierbij uit een contract van 1 maand of 2 jaar.

Sim only van Telfort in het kort

  • Het betrouwbare 4G-netwerk van KPN
  • Na 3 maanden gratis omzetten naar abonnement met toestel
  • Overgebleven MB’s en minuten meenemen
  • Geen onverwachte kosten

Betrouwbaar 4G-netwerk van KPN

Als je kiest voor een sim only-abonnement van Telfort, maak je standaard gebruik van het snelle en stabiele 4G-netwerk van KPN. KPN heeft een goede dekking in heel Nederland. Zo ben je er van verzekerd dat je overal en altijd bereikbaar bent.

Gratis omzetten naar abonnement met toestel

Met een sim only van Telfort kun je na 3 maanden al je abonnement omzetten naar een abonnement met toestel. Dus gaat je telefoon onverwachts kapot of wordt hij gestolen? Dan kan je gewoon zorgeloos een nieuwe kiezen. Je huidige nummer blijft ook behouden, en het omzetten van je abonnement is gratis. Ook betaal je in dat geval geen extra aansluitkosten.

Overgebleven MB’s en minuten meenemen

Aan het einde van je factuurperiode nog MB’s en minuten over van die maand? Goed nieuws: met Telfort kun je ze nog twee maanden gebruiken. Je neemt ze gewoon mee naar volgende maand, en de ongebruikte minuten en MB’s van de twee voorgaande maanden maak je eerst op.

Telfort in het buitenland

Je sim only van Telfort ook gebruiken op reis? Vanaf nu kan het gewoon vanuit je eigen bundel in de hele EU. Deel je mooie momenten op je reisbestemming dus gewoon met iedereen thuis zoals je in Nederland ook zou doen. De tarieven voor bellen en sms’en náár landen binnen de Europese Unie blijven hetzelfde. Ga je buiten de EU op reis? Dan betaal je per MB, minuut en sms een buitenlandtarief voor het betreffende land. Dit bedrag is per land verschillend.

Combivoordeel bij Telfort


Combineer bij Mobiel.nl je internet, tv en bellen voor thuis van Telfort met een sim only-abonnement, en profiteer van CombiVoordeel. Iedere maand weer krijg je deze voordelen, zolang je abonnementen blijft combineren. Kies zelf welk voordeel het beste bij jou of je gezin past. Zo is het mogelijk om € 5,- korting op je pakket voor thuis te krijgen, gratis 2x zoveel MB’s te krijgen en te kiezen voor gratis FOX Sports Eredivisie of een gratis Plus-pakket.

Aanbieding met sim only van Telfort

Op zoek naar de beste sim only-aanbiedingen om altijd bereikbaar te zijn? Dan is Telfort een goede optie. Bij deze provider betaal je namelijk nooit te veel voor je data en minuten. Ook zijn er bij Mobiel.nl regelmatig aantrekkelijke kortingen voor sim only-abonnementen van Telfort.

Kosteloos nummerbehoud, ook bij verlengen

Overstappen naar een sim only van Telfort met het nummer dat je nu gebruikt? Dat kan. Om nummerbehoud voor jouw sim only-abonnement aan te vragen moet het abonnement wel bij je huidige aanbieder over maximaal 120 dagen aflopen. Daarnaast is het belangrijk dat je mobiele nummer nog actief is op het moment dat je het nummer over laat zetten. Je nummer behouden bij een actief Telfort-abonnement kan door het contract te verlengen.

Handige Mijn Telfort-app

Met Telfort beheer je je eigen gebruik via de handige MijnTelfort-app. Naast je verbruik en facturen gebruik je de app ook voor het kopen van extra bundels en het wijzigen van je abonnement. Je zaken regel je dus in een handomdraai zelf met de app die je gratis kan downloaden.

Lees verder