4,7/5
Trustpilot 49.467 reviews

Betaal tijdelijk geen aansluitkosten bij je nieuwe sim only!

Lees deze actievoorwaarden zorgvuldig door. De voorwaarden zijn van toepassing op de actie 'Betaal tijdelijk geen aansluitkosten bij je nieuwe sim only!'

ARTIKEL 1 - ACTIE

1.1 1 De actie biedt klanten de mogelijkheid om de aansluitkosten niet te hoeven betalen of retour te ontvangen op de bankrekening bij een sim only-abonnement van Youfone, hollandsnieuwe, Simyo, Budget Mobiel, Vodafone en KPN.

1.2 Je komt in aanmerking voor de vergoeding als de aanvraag van het sim only-abonnement is geaccepteerd door de provider en de aankoop volledig is afgerond.

1.3 De actie loopt van 30-11 t/m 02-01-2022 en is is uitsluitend geldig bij aankoop van een nieuw sim only-abonnement via Mobiel.nl

1.4 De actie is niet geldig in combinatie met de acties die betrekking hebben op TV & Internet thuis.

1.5 Je ontvangt de eventuele aansluitkosten binnen drie weken retour op je rekening.

1.6 Bij annulering van de bestelling is de actie niet van toepassing en heb je geen recht op het retourbedrag.

1.7 Maandelijks opzegbare abonnementen zijn uitgesloten van deze actie.

ARTIKEL 2 – DEELNAME

2.1 Stel een sim only-abonnement naar keuze samen op de website, klik op ‘Bestel nu’, rond daarna de bestelling verder af.

2.2 Alle stappen op de actielijst van de persoonlijke orderstatuspagina moeten zijn afgerond om in aanmerking te komen voor deze actie.

2.3 Als je problemen ondervindt bij het bestellen van het sim only-abonnement, kun je per e-mail contact opnemen met de klantenservice via info@mobiel.nl.

2.4 Na goedkeuring van de provider en afronding van je order ontvang je binnen 3 weken de eventuele aansluitkosten terug op het opgegeven rekeningnummer, of worden deze helemaal niet in rekening gebracht.

2.5 De actie geldt alleen voor personen met een vaste woon- of verblijfplaats in Nederland en een leeftijd van 18 jaar of ouder op het moment van deelname.

2.6 Per ordernummer kan maximaal één keer worden deelgenomen.

ARTIKEL 3 – OVERIG

3.1 Je gegevens worden behandeld conform de van toepassing zijnde nationale privacy wetgeving.

3.2 Vragen en opmerkingen over deze actie kun je per e-mail sturen naar info@mobiel.nl.

3.3 De organisator is te allen tijde gerechtigd en zonder voorafgaande kennisgeving een gelijkwaardig alternatief aan te bieden, dit zonder op enige wijze tot compensatie gehouden te zijn.

3.4 De organisator behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de actie voortijdig stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn tegenover de deelnemer. Bij vermoedens van fraude of onterechte inzending, kan de organisator zonder opgaaf van reden besluiten de deelnemer uit te sluiten.

3.5 Door deelname aan de actie bevestigt de deelnemer dat hij de actievoorwaarden zoals vermeld op mobiel.nl/sim-only/geen-aansluitkosten heeft gelezen, begrepen en aanvaard.

Geen aansluitkosten
Nu geen aansluitkosten bij je nieuwe sim only!
Meer info

Youfone sim only

Youfone verlenging 2 jaar
Youfone verlenging 2 jaar
€ 7,50 p.m.

Wie slim kiest, kiest...

T-Mobile sim onlyVodafone sim onlyTele2 sim onlyhollandsnieuwe sim onlyBen sim onlySimyo sim onlyYoufone sim onlyKPN sim onlyBudget sim only

Je huidige 06-nummer behouden?

Contractduur

12 mnd
24 mnd

Extra data bij alle abonnementen.

De huidige netwerkacties zijn geldig tot en met 30-11-2021. Tariefinformatie

Tariefinformatie Youfone

Youfone 24 mnd

Aansluitkosten
0,00
Bel- en SMS-tarief buiten de bundel
0,30 (per minuut/bericht)
Starttarief
Gesprekken worden afgerond per seconde.
Facturering
De abonnementskosten worden maandelijks automatisch geïncasseerd. De factuur is in te zien op je persoonlijke pagina bij de provider of via de MyYoufone app.

Bundels

Bundel
Kosten p.m.
Actietarief p.m.
1,5 GB
6,50
6,5024 mnd
3 GB
7,50
7,5024 mnd
6 GB
9,00
9,0024 mnd
9 GB
10,00
10,0024 mnd
12 GB
12,00
12,0024 mnd
21 GB
15,50
15,5024 mnd

Extra bundels

Bundel
Kosten p.m.
Actietarief p.m.
200 min of 200 sms
0,00
0,0024 mnd
Onbp min + Onbp sms
1,50
1,5024 mnd

De tarieven van Youfone
Bellen en smsen
Bij een sim only abonnement van Youfone heb je de keuze uit een bel- en smsbundel van 200 minuten/sms of onbeperkt minuten/sms. Bellen en smsen is uit één bundel, waarbij één sms gerekend wordt als één minuut bellen. In MyYoufone kun je een bel-en dataplafond instellen om onverwachte kosten te voorkomen. De kosten van een telefoongesprek worden berekend per seconde in Nederland. Dit geldt ook wanneer je op vakantie bent in de EU en naar een Nederlands of ander Europees telefoonnummer belt. Bel je vanuit Nederland naar de EU? Dan gelden er andere tarieven. Je betaalt dan € 0,23 per minuut en € 0,07 per sms en wordt het gesprek afgerond op de minuut.

Bellen of smsen buiten de belbundel
De kosten van een telefoongesprek worden berekend per seconde in Nederland. Dat geldt ook wanneer je op vakantie bent in de EU. Bellen of sms'en in Nederland buiten de bundel € 0,30 per min/sms.

Mobiel internet
Youfone maakt gebruik van het premium KPN-netwerk. KPN heeft in Nederland bijna 97% 4G-dekking, dus je hebt altijd goed bereik. De standaard 4G snelheid is maximaal 256 Mbit/s. Activeer eenvoudig je dataplafond (€ 0,50 p/m) in MyYoufone om buitenbundelkosten te voorkomen. Wanneer je geen dataplafond activeert en je hebt de volledige bundel verbruikt, betaal je €0,10 per MB. Dataverbruik wordt afgerond op 100 KB.

Youfone in het buitenland
Overal binnen de EU is je bel- en databundel geldig. Binnen je bundel kun je zorgeloos internetten en bellen of sms’en naar Nederlandse nummers. Maak je op reis binnen de EU toch kosten buiten je bundel? Dan rekent Youfone de Nederlandse tarieven voor bellen en internetten. Bellen vanuit NL naar een ander EU land wordt apart gefactureerd. Voor data geldt een Fair Use Policy (FUP) wat inhoudt dat je max. 10 GB aan data p/m mag verbruiken. Buiten de EU valt bellen, sms’en en internetten altijd buiten de bundel. Voorkom onverwachte hoge kosten en stel in MyYoufone een limiet in voor internetten buiten de EU. Je kunt datagebruik ook helemaal uitschakelen. Heb je een belplafond ingesteld? In de EU is het belplafond niet van toepassing. Het dataplafond is wel van toepassing in de EU.

Supersnel KPN-netwerk
Youfone maakt gebruik van het premium KPN-netwerk. Hierdoor krijg je op bijna alle bundels een 4G snelheid. Met 4G is de maximale downloadsnelheid 256 Mbit/s en de uploadsnelheid 150 Mbit/s, dat is veel sneller dan bij de meeste andere providers. Alleen bij de 1 GB databundel krijg je 25 Mbit/s en kun je de snelheid verhogen in MyYoufone. Dit kan met de 4G+ module, deze kan je maandelijks aan- of uitzetten via MyYoufone en is alleen mogelijk bij de 1 GB internetbundel.

Opzeggen abonnement
Na afloop van de contractperiode wordt het contract omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd en wordt deze maandelijks opzegbaar. Wens je het abonnement vroegtijdig te beëindigen? Dank kan je een afkoopfactuur ontvangen. Je betaalt dan de abonnementskosten van de resterenden contractmaanden + € 25,- administratiekosten. De opzegging moet altijd schriftelijk. Dit kan per mail door een ticket te sturen via MyYoufone, hiermee stuur je een mail naar de klantenservice van Youfone. Je kan de opzegging ook per brief opsturen, het adres vind je op Youfone.nl.

Databundel

1,5 GB
6,50
3 GB
7,50
6 GB
9,–
9 GB
10,–
12 GB
12,–
21 GB
15,50
p.m.

1,5 GB

€ 6,50

3 GB

€ 7,50

6 GB

€ 9,–

9 GB

€ 10,–

12 GB

€ 12,–

21 GB

€ 15,50

Bel- en smsbundel

200 min of 200 sms
0,–
Onbp min + Onbp sms
1,50
200 min of 200 sms0,– p.m.
Onbp min + Onbp sms1,50 p.m.

Je kunt snel en eenvoudig verlengen per sms vanaf vier maanden voor de einddatum van je contract.

Handig voor bij je bestelling

Google Chromecast V3 Black
39,–
Mobilize Universele Autohouder
17,95 15,95
Fluqx Atom Wireless Speaker
29,95
Baseus 4-in-1 Charging Cable
16,95

Eenvoudig bestellen

Vul je gegevens in
Onderteken je contract via sms
Je bestelling
Sim only
Youfone 2 jaar verlenging
7,50
3 GB
7,50
200 min of 200 sms
0,00
Totaal per maand
7,50

Sim only van Youfone

Met een sim only van Youfone heb je vrijwel altijd goed bereik, want Youfone maakt gebruik van het premium KPN-netwerk. Dit betekent ook een snelle 4G verbinding en met een dekkingsgraad van bijna 99% heb je binnen en buiten bijna altijd een snelle verbinding.

Youfone sim only-abonnement in het kort

  • Kies voor een contract van 1 maand, 12 maanden of 24 maanden
  • Gebruik van het premium KPN-netwerk
  • Gratis nummerbehoud
  • Alles overzichtelijk in MyYoufone
  • Winnaar Beste Service Award

Premium kwaliteit voor een lage prijs

Youfone streeft ernaar om altijd de beste Sim Only aan te bieden voor de beste prijs. Natuurlijk voor jou. Zij gebruiken het premium KPN-netwerk zodat jij altijd goed bent geconnect. Ook vindt Youfone het belangrijk om jou vrijheid te geven, zodat je niet betaalt voor data of minuten die je niet nodig hebt. Zo krijg je bij Youfone een top netwerk voor een scherpe prijs.

Snel en betrouwbaar 4G internet van KPN

Bij Youfone wordt er gebruik gemaakt van het premium KPN-netwerk. KPN heeft in Nederland 99% 4G-dekking. Vrijwel overal heb je 4G internet, binnen en buiten. Met 4G is de maximale downloadsnelheid 256 Mbit/s en de uploadsnelheid 150 Mbit/s, dat is veel sneller dan bij de meeste andere providers. Bij de 1 GB databundel krijg je 25 Mbit/s en kun je de snelheid verhogen in MyYoufone.

MyYoufone

Je kunt gemakkelijk je verbruik en facturen in de gaten houden met de gratis MyYoufone app. Zo kun je precies zien hoeveel minuten, sms of internet je nog over hebt voor de rest van de maand. Hierin kun je ook eventueel je bundels wijzigen of activeren zoals een data- of belplafond.

Dataplafond

Via de Extra diensten in MyYoufone activeer je eenvoudig een dataplafond om onverwachte kosten te voorkomen. Hiermee wordt je internetverbinding automatisch geblokkeerd als de volledige databundel is verbruikt. Uiteraard kun je altijd extra data bijkopen voor de rest van de maand. Let op: het dataplafond is alleen geldig in de EU. Verder krijg je een waarschuwing per sms en e-mail als je ongeveer 80% van je bundel hebt verbruikt. Voor de activatie van het dataplafond wordt €0,50 per maand in rekening gebracht.

Belplafond

Je kunt bij Youfone ook een belplafond instellen. Je bepaalt dan zelf een bedrag vanaf € 10,- exclusief de kosten van je belbundel. Na activatie van het belplafond gaat deze in op de eerste dag van de maand. Let op: het belplafond is exclusief aanvullende kosten zoals bellen naar het buitenland en betaalde informatienummers.

Nummerbehoud bij Youfone

Wil je overstappen naar een sim only van Youfone? Dan is het mogelijk om je huidige mobiele nummer te behouden. Je kan overstappen op een nieuw sim only-abonnement van Youfone met nummerbehoud als je huidige abonnement binnen vier maanden afloopt. Zorg er wel voor dat je huidige abonnement of prepaid nog actief is. Heb je al een Youfone-abonnement en wil je het nummer behouden, dan kun je kiezen voor een verlenging en wordt automatisch het mobiele nummer behouden.

Lees verder