afm

4,6/5 op Trustpilot 4,6/5
Trustpilot 52.178 reviews

Apple iPhone 12 Pro hoesjes

9 resultaten
Sorteren op

Van goedkope telefoonhoesjes tot luxe smartphonehoesjes om jouw Apple iPhone 12 Pro te beschermen, we hebben ze allemaal in ons assortiment. Hoesjes voor je telefoon zijn nog altijd de populairste accessoires en daarom hebben we ervoor gezorgd dat je ruim de keuze hebt. Kies het telefoonhoesje dat bij jou en je telefoon past.

Wanneer je de trotste eigenaar van een iPhone 12 Pro bent, ben je natuurlijk zuinig op je telefoon. Dit mooie toestel wil je uiteraard zo goed mogelijk beschermen. Een iPhone 12 Pro hoesje biedt hiervoor de ideale uitkomst. Mobiel.nl heeft een breed aanbod qua iPhone 12 Pro hoesjes. Hieronder zetten we de belangrijkste dingen voor je op een rijtje.

Goedkope iPhone 12 Pro hoesjes

Een goed hoesje hoeft helemaal niet veel geld te kosten. We hebben in ons assortiment dan ook een aantal goedkope iPhone 12 Pro hoesjes. Deze zijn vaak van siliconen gemaakt en beschermen voornamelijk tegen krassen en (zachte) stoten. Deze goedkope iPhone 12 Pro hoesjes beschermen alleen de achterkant van je toestel. Mocht je een goedkoop iPhone 12 Pro hoesje willen, maar ook je touchscreen beschermen. Bekijk dan ook eens onze aanbod qua iPhone 12 Pro screenprotectors.

iPhone 12 Pro hoesje met pasjes

Tegenwoordig wordt er nog maar weinig met contant geld afgerekend. De tijd van grote portemonnees lijkt voorbij. Waar voorheen de portefeuille standaard in de broekzak zat, is dat tegenwoordig de telefoon. Hoe handig is het dat je deze twee kan combineren? We bieden diverse iPhone 12 Pro hoesjes met pasjes aan. In de zogeheten iPhone 12 Pro wallet cases heb je plek voor diverse pasjes en is er vaak ook nog plek om contant geld op te bergen.

Doorzichtige iPhone 12 Pro hoesjes

Mobiel.nl biedt de iPhone 12 Pro aan in verschillende mooie kleuren. Begrijpelijk als je het zonde zou vinden om de door jou gekozen kleur weg te stoppen in een hoesje. In dat geval bieden onze doorzichtige iPhone 12 Pro hoesjes uitkomst. Deze transparante hoesjes bieden bescherming voor je toestel en zorgen er ook nog eens voor dat de kleur van je iPhone 12 Pro zichtbaar blijft.

iPhone 12 Pro hoesjes en meer accessoires

Naast een groot aanbod qua hoesjes, biedt Mobiel.nl nog een heleboel andere accessoires voor de iPhone 12 Pro aan. Eerder raadden we je al de screenprotectors voor de iPhone 12 Pro aan voor een volledige bescherming van je toestel. Verder passen er diverse oordopjes en koptelefoons bij de iPhone 12 Pro en bieden we veel verschillende iPhone 12 Pro opladers aan.