afm

4,5/5 op Trustpilot 4,5/5
Trustpilot 52.933 reviews

Acties
3 maanden gratis Apple TV+
3 maanden gratis Apple TV+

Ontvang 3 maanden Apple TV+ bij aankoop van een in aanmerking komend toestel. Activeer je gratis Apple TV+-abonnement van 3 maanden in de Apple TV-app.

Hoe te activeren?

  1. Schakel je nieuwe iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV of Mac in en log in met je Apple ID.

  2. Open de Apple TV-app . Zorg dat de nieuwste versie van iOS, iPadOs, tvOS of macOS is geïnstalleerd op je in aanmerking komende device.

  3. De aanbieding verschijnt direct nadat je de Apple TV-app opent. Verschijnt de aanbieding niet? Scrol dan in ‘Nu kijken’ omlaag totdat je hem wel ziet.

  4. Tik op Drie maanden gratis. Mogelijk moet je het wachtwoord van je Apple ID invoeren, je factuurgegevens bevestigen of een geldige betaalwijze toevoegen.

Voor alle voorwaarden, klik hier.

Een aanbieding per gezin, ongeacht het aantal aangeschafte Apple devices. Via 'Delen met gezin' kun je het gratis jaar Apple TV+ delen met maximaal vijf andere gezinsleden.

Activeer de aanbieding binnen 90 dagen

6 maanden gratis Apple Music
6 maanden gratis Apple Music

Ontvang bij de aanschaf van een nieuwe Apple iPhone nu 6 maanden gratis Apple Music. Registreer hiervoor je account binnen 3 maanden na activatie van je nieuwe iPhone en geniet van jouw favoriete muziek. Deze promotie is alleen geldig voor nieuwe Apple Music abonnees en er geldt een maximum van één aanbieding per Apple ID. Voor alle voorwaarden, klik hier.

Filters
Nummerbehoud
Je 06-nummer behouden?
Klantvoordeel
Ontvang jij extra voordeel?
Data
Vanaf 10 GB
0 GB
Onbeperkt GB
Minuten
Vanaf 100 min
0 min
Onbeperkt min
Providers
Alle opties
Looptijd van je abonnement
Netwerksnelheid
Maximale bijbetaling
Tot € 300
€ 0
€ 2000
Maximale maandprijs
Tot € 80
€ 0
€ 80
Maximale toestelbundel
Tot € 41
€ 0
€ 41

Apple iPhone SE 2020 met abonnement

Niet meer leverbaar
  • Vanaf 10 GB
  • Vanaf 100 min.
  • Tot € 300
Er zijn geen resultaten gevonden! Pas je filters aan.

Apple iPhone SE 2020 met abonnement

Op zoek naar een Apple iPhone SE 2020 met abonnement? Bij Mobiel.nl kun je makkelijk een abonnement voor de iPhone SE afsluiten bij verschillende providers zoals KPN, Vodafone, T-Mobile of Tele2. Ook zijn er iPhone SE 2020 abonnementen in combinatie met hollandsnieuwe, Ben, Simyo, Youfone, Budget Mobiel en Lebara. Kies bijvoorbeeld voor het goedkoopste abonnement, verlengen van je abonnement bij je huidige provider of stap over naar een andere provider. Vergelijk abonnementen met de Apple iPhone SE 2020 makkelijk en snel bij Mobiel.nl.

Over iPhone SE 2020

De iPhone SE 2020 is de langverwachte opvolger van de iPhone SE en lijkt qua uiterlijk nog het meest op de iPhone 8. Met een aantal nieuwe technische snufjes, een 4.7 inch HD-beeldscherm en een 12MP groothoek camera geniet je van het beste van Apple zonder er al teveel voor te betalen. Klinkt dat je als muziek in de oren? Dan hebben we nog veel meer. De iPhone SE 2020 beschikt over een homeknop met daarin een vingerafdrukscanner. Zo kun je zonder pincode de telefoon gemakkelijk ontgrendelen en blijft hij toch goed beschermd tegen ongewenste indringers.

Ondanks zijn kleine formaat doet de iPhone SE 2020 niet onder voor grotere en duurdere smartphones. Ook deze iPhone wordt namelijk geleverd met een A13 bionic- processor. Dezelfde processor als voor duurdere iPhones wordt gebruikt. De iPhone SE 2020 is verkrijgbaar met 64 GB, 128 GB en 256 GB en in de kleuren Black, Red en White.