Pixel 3a XL 64GB Google Pixel 3a XL 64GB

Op voorraad
9,0/10
De Google Pixel 3a XL 64GB in het kort
  • 6.0 inch scherm, 12 MP-camera
  • 64 GB opslag, 4 GB werkgeheugen
De Google Pixel 3a XL 64GB is leverbaar in:

Clearly White

Populaire Google Pixel 3a XL 64GB combinaties

5 GB + Onbp min
€ 31,– p.m.
€ 0,– bijbetaling
Google Pixel 3a XL 64GB Clearly White | hollandsnieuwe
Google Pixel 3a XL 64GB Clearly White | hollandsnieuwe
€ 25,50 p.m. | € 0,– eenmalig

Wie slim kiest, kiest...

Of vergelijk alle providers

Contracttype

Nieuw
Verlenging

Contractduur

12 mnd
24 mnd
Voeg combivoordeel toe
Nee
Ik heb Vast Internet + Digitale TV van Ziggo en profiteer daarom van extra voordelen

Profiteer nu van 50% korting op de onbeperkt bel & sms-bundel. Daarnaast betaal je nu tijdelijk géén aansluitkosten.

Flexibel gebruik van je bundel op het snelle 4G-netwerk van Vodafone: internetten, bellen en sms’en uit één bundel.

De huidige netwerkacties zijn geldig tot en met 31-05-2020. Tariefinformatie

Tariefinformatie hollandsnieuwe

hollandsnieuwe 24 mnd

Aansluitkosten
0,00
Starttarief
Alle gesprekken worden naar boven afgerond op hele minuten. Mobiel internet wordt per sessie naar boven afgerond op 10kb.
Facturering
De eerste maand (abonnements- en aansluitkosten) incasseren wij als verkooppunt. Dit gebeurt binnen ongeveer zeven werkdagen na de ingangsdatum van het abonnement. Hierna worden de abonnementskosten maandelijks door hollandsnieuwe geïncasseerd. De factuur is in te zien op je persoonlijke pagina bij de provider.

Bundels

Bundel
Kosten p.m.
Actietarief p.m.
2 GB of 2000 min of 2000 sms
8,50
8,5024 mnd
4 GB of 4000 min of 4000 sms
10,00
10,0024 mnd
6 GB of 6000 min of 6000 sms
12,50
12,5024 mnd

Extra bundels

Bundel
Kosten p.m.
Actietarief p.m.
Geen extra belbundel
0,00
0,0024 mnd
Onbp min + Onbp sms
2,00
2,0024 mnd

De tarieven van hollandsnieuwe
Alle gesprekken worden naar boven afgerond op hele minuten. Mobiel internet wordt per sessie naar boven afgerond op 10 KB. Je kunt extra tegoed aanschaffen door op te waarderen via hollandsnieuwe.nl/opwaarderen of je kan je tegoed ook aanvullen via automatisch opwaarderen of met een sms. De maandelijkse bundel is de hele maand geldig vanaf de datum van aanschaf en dit tegoed maak je als eerste op. Het opwaardeertegoed is drie maanden geldig vanaf de datum van aanschaf. Voor het opwaardeertegoed geldt dat het tegoed dat als eerste verloopt wordt aangesproken. Voor het bellen naar servicenummers gelden andere tarieven. Extra MB/min/sms worden als eerst verbruikt. Als deze units op zijn worden automatisch de units in de standaard maandbundel verbruikt.

Alles uit één bundel die past bij je gebruik
Bij hollandsnieuwe profiteer je van superlage tarieven en kan je internetten, bellen en sms'en uit één bundel. Hollandsnieuwe 2000 bevat bijvoorbeeld 2000 eenheden per maand. Je bepaalt zelf hoeveel eenheden je gebruikt voor bellen, sms'en of internetten. Bijvoorbeeld 1500 MB en 500 minuten of 1500 MB, 400 minuten en 100 sms. Als je door jouw bundeltegoed heen bent, kun je altijd extra eenheden kopen. Hoe meer je gebruikt, hoe goedkoper het wordt! Wil je toch liever zorgeloos kunnen bellen en sms'en? Kies dan voor de extra onbeperkt min/sms bundel.

hollandsnieuwe in het buitenland
Je hollandsnieuwe-abonnement kun je ook gebruiken in de EU. De Roam like at Home-regelgeving houdt in dat je mobiel kan bellen en internetten vanuit je bundel, als je op vakantie bent binnen de EU. Na verbruik van je bundel gelden er andere tarieven. Bellen vanuit Nederland naar het buitenland valt niet onder deze regelgeving. Bellen kost dan €0,23 per minuut; per sms betaal je €0,07. Roam Like at Home is niet bedoeld voor permanent gebruik in het buitenland. Als dit wel het geval is, dan mag de provider een toeslag in rekening brengen. Voor meer informatie over Roam Like at Home klik je hier. Roamen buiten de EU en speciaal betaalde servicenummers en sms-diensten worden rechtstreeks verbruikt uit de maandbundel. Voor meer informatie over het gebruik van je bundel in het buitenland kan je terecht bij de tariefinformatie van Hollandsnieuwe.

Combivoordeel Heb je digitale TV en Internet van Ziggo op je adres? Dan kom je in aanmerking voor hollandsnieuwe combivoordeel. Je ontvangt 1000 MIN/MB/SMS per maand extra bij je hollandsnieuwe abonnement en kan een extra Ziggo zenderpakket kiezen. Wanneer je al Vodafone en Ziggo op je adres hebt, dan maak je al gebruik van het extra Ziggo zenderpakket en kan je deze helaas niet nogmaals kiezen.

Betaling
Je abonnement betaal je elke maand vooruit via een automatische incasso. De eerste maand abonnementskosten en aansluitkosten worden door ons geïncasseerd. Als je je tegoed bij hollandsnieuwe wil opwaarderen dan kun je met iDEAL betalen.

Tussentijds wijzigen van bundels
Je hollandsnieuwe-abonnement kun je iedere maand eenvoudig en kosteloos omhoog en omlaag aanpassen onder 'abonnement' in mijn hollandsnieuwe. Dit kan tot vijf dagen voor het einde van de contractmaand. Je nieuwe tarieven gaan in op de eerste dag van de nieuwe maand. De contractduur kun je niet meer wijzigen.

Opzeggen abonnement
Na de contractperiode verlengt hollandsnieuwe je contract iedere maand automatisch met één maand. Voor de einddatum van je abonnement benaderen wij je met een leuke aanbieding om je contract te verlengen. Als je niet wil verlengen en ook niet wil overstappen naar een andere provider dan kun je het abonnement beëindigen. De standaardkorting op je abonnement vervalt vanaf dit moment. Vanaf drie maanden voor het einde van je contract, kun je je opzegging regelen in mijn hollandsnieuwe. Houd er rekening mee dat er een opzegtermijn van (minimaal) één maand geldt. Als je nummerbehoud aanvraagt bij een andere provider dan zeggen zij het abonnement voor je op. Wil je opzeggen voordat je contract is afgelopen? Houd er dan rekening mee dat hollandsnieuwe de resterende maanden van je abonnement in rekening brengt.

Uitfasering 3G netwerk
Per 1 januari 2020 wordt het 3G netwerk uitgeschakeld. Je hebt vanaf dan een 4G-geschikt toestel nodig om te kunnen blijven internetten. Voor meer informatie over deze wijziging kan je hier terecht.

Kies je kleur

0,00

Bundel

2 GB + 2000 min + 2000 sms
8,50
4 GB + 4000 min + 4000 sms
10,–
6 GB + 6000 min + 6000 sms
12,50
p.m.bijbetaling

2 GB of 2000 min of 2000 sms

€ 8,50€ 0,–

4 GB of 4000 min of 4000 sms

€ 10,–-

6 GB of 6000 min of 6000 sms

€ 12,50-

Extra bel- of smsbundel

Geen extra belbundel
0,–
Onbp min + Onbp sms
2,–
Geen extra belbundel0,– p.m.
Onbp min + Onbp sms2,– p.m.

Kies je toestelbundel

Eenmalige bijbetaling 0,00

Per maand 17,00

0,00 p.m.17,00 p.m.
Bij toestelbundel 0,00 t/m 10,00 geen inkomens- en lastentoets.

Vraag 4 maanden voordat je abonnement afloopt al een overstap aan naar hollandsnieuwe. Nadat je de validatiecode op mijnhollandsnieuwe hebt ingevuld, wordt het nummerbehoud automatisch voor jou geregeld en heb je geen dubbele kosten. Je nieuwe telefoon heb je meteen in huis.

Handig voor bij je bestelling

Apple AirPods 2019 With Case
132,95
Apple AirPods Pro
228,95
Totale toestelkostenEenmalige betalingTotaal kredietbedragTermijnbedragDuur overeenkomstVaste rente / JKP
408,000,00408,0017,0024 maanden0%

Tot het kredietbedrag 250,– vindt er geen inkomens- en lastentoets plaats.

Toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door Vodafone Financial Services B.V.

Standaardinformatie inzake consumptief krediet

Meer informatie

Je bestelling
Abonnement + smartphone
hollandsnieuwe 2 jaar
25,50
2 GB of 2000 min of 2000 sms
8,50
Geen extra belbundel
0,00
Toestelbundel € 17,–
17,00
Totaal per maand
25,50
Google Pixel 3a XL 64GB
Clearly White
Bijbetaling toestel
0,00
Totaal eenmalig
0,00

Alles over de Google Pixel 3a XL 64GB

Beschrijving

Google Pixel 3a XL

De Pixel 3a XL is de grotere variant van de Google Pixel 3a, die de voordeligere variant is op de Google Pixel 3. Met deze 3a XL-variant geniet je van een extra groot beeldscherm en een nog krachtigere batterij. De hoofd- en selfiecamera’s op het toestel zijn beiden enkelvoudig, maar schieten prachtige foto’s. Ontgrendel het toestel razendsnel en veilig met de vingerafrukscanner achterop de Pixel 3a XL. Het toestel heeft een Snapdragon 670-chip die lekker snel werkt in combinatie met 4 GB werkgeheugen. Voor het gebruik van alledaagse applicaties, zoals social media en Netflix, is hij uitstekend geschikt.

Belangrijkste specificaties Google Pixel 3a XL

  • 6 inch OLED-scherm
  • 4 GB werkgeheugen
  • 12.2 en 8 megapixelcamera
  • 3700 mAh batterij

Batterij met snellaadfunctie

Genoeg batterij om de dag door te komen heb je zeker met de Pixel 3a XL. Zelfs bij intensief gebruik is de energiezuinige batterij geschikt om lang mee te gaan. Met een capaciteit van maar liefst 3700 mAh is de accu sterker dan veel andere smartphones in deze prijsklasse. Nog even snel je batterij opladen voor vertrek? De 18W-snellaadtechniek zorgt dat je accu snel weer voorzien is van een boost.

Mooie plaatjes schieten

Achterop de Pixel 3a is een goede 12.2 megapixelcamera ingebouwd. Door de slimme software in combinatie met het aantal megapixels schiet je ook in donkerdere situaties nog prachtige foto’s en filmpjes. Hou je van selfies schieten? Ook dat is geen enkel probleem met de 8 megapixelcamera aan de voorkant van de Pixel 3a.

Active Edge

Een unieke eigenschap van de Pixel 3a is de drukgevoeligheid in de zijkanten: Active Edge. Je kunt gemakkelijk instellen dat je toestel bepaalde handelingen verricht als je zachtjes in de zijkanten knijpt. Kies er bijvoorbeeld voor om Google Assistent op te starten als je in de zijkant drukt. Ideaal om gemakkelijk en snel te werken met je smartphone.

Stock Android

Een voordeel aan het toestel -zeker voor beginnende smartphonegebruikers- is dat hij op Stock Android draait, wat betekent dat je drie jaar zeker bent van snelle beveiligingsupdates en je geen onnodige toevoegen of aanpassingen aan Android zal tegenkomen. Dat betekent makkelijk en overzichtelijk werken.

Reviews

Gemiddelde beoordeling

9,0/10
Gebaseerd op 2 reviews
AJ
2 maanden geleden

Eén van de beste prijs/kwaliteitsverhouding naar mijn mening, toestel heeft voor de prijs namelijk een uitstekende foto camera en de software is zo vloeiend als het kan voor de processor dat er in zit. Geheugen had wel meer gemogen maar je kan makkelijk een USB stick of SSD aansluiten voor je backups en daarna weer aan de slag. Ik hoop dat de volgende Google midrange toestel ook weer een top toestel wordt als deze! Dus als u op zoek bent naar goede software, de snelste updates en top camera voor weinig, dan is haast geen betere keus als dit model op het moment.

H. Dikken
6 maanden geleden

Prima toestel

Toestelspecificaties

Besturingssysteem 9.0
Camera resolutie 12.2 megapixels
Dual sim Ja, i.c.m. eSIM (T-Mobile)
Interne opslag 64 GB
Afmetingen (l x b x h) 160 x 76 x 8.2
Schermgrootte 6.0 inch 2160 x 1080 pixels

Algemeen

Simlockvrij
Ja
Simkaarttype
Nano sim
Dual sim
Ja, i.c.m. eSIM (T-Mobile)
Garantie
2 jaar

Afmetingen

Lengte (mm)
160
Breedte (mm)
76
Dikte (mm)
8.2
Gewicht (g)
167

Systeem

Besturingssysteem
Google Android
Versie
9.0
Processor
Snapdragon 670
Processorsnelheid
2 x 2.0GHz + 6 x 1.7GHz
Processorkernen
8
Grafische processor
Adreno 615

Beeldscherm

Grootte
6.0 inch
Resolutie
2160 x 1080 pixels
Beeldschermtype
OLED
Kleuren
16 miljoen
Touchscreen
Ja

Geheugen

Intern
64 GB
Uitbreidbaar geheugen
Nee
Werkgeheugen (RAM)
4 GB

Connectiviteit

5G
Nee
4G
Ja
3G
Ja
GPS
Ja
Bluetooth
Ja
Connector
USB-C
Bluetoothversie
5.0
Wi-Fi type
802.11 a/b/g/n/ac (Wi-Fi 5)
Wi-Fi
Ja
NFC
Ja
HDMI-output
Geen

Multimedia

Camera
12.2 megapixels
Frontcam
8 megapixels
Video
4K @ 30 fps
Flitser
Ja
Speakers
Ja
Audio-out
3.5mm Jack

Beveiliging

Vergrendeling
Face-ID, vingerscan of code
Spatwaterdicht
Nee

Accu

Capaciteit
3700 mAh
Vervangbaar
Nee
Draadloos opladen
Nee
Snelladen
Ja
Stralingswaarde (SAR EU)

Inhoud pakket

Oplader
Ja
USB-kabel
Ja
Hoesje
Nee
USB-C naar 3.5mm-adapter
Ja
Headset of oordopjes
Ja
Screen protector
Nee

Bekijk minder specificaties